Οι παίκτες της ΑΕΚ από την Δευτέρα το πρωί βρίσκονται σε άδεια, παίρνοντας μερικές μέρες χαλάρωσης ενόψει της δύσκολης συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Ο πρωταγωνιστής της Ένωσης, Λούκα Γιόβιτς έκλεισε τα 28 του χρόνια στις 23/12 και έκανε πάρτι στο Βελιγράδι μαζί με την οικογένειά του και τους φίλους τους.
Όταν έφτασε η ώρα να σβήσει την τούρτα τότε το πάρτι πήρε κιτρινόμαυρο χρώμα, αφού πάνω στο γλυκό σχηματιζόταν η φανέλα του Σέρβου στην Ένωση με το νούμερο 9.
Η σύζυγός του, Σοφία Μιλόγεβιτς ανέβασε κάποια VIDEO στο Instagram από γενέθλια του συζύγου της.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους