Σε ρυθμούς επανέναρξης ξεκινάει να μπαίνει το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ, με το παιχνίδι της Κυριακής (23/11, 19:00 – Γήπεδο Τούμπας) κόντρα στην Κηφισιά στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, να μπαίνει στο προσκήνιο.
Μετά το ρεπό της Κυριακής (16/11) οι «ασπρόμαυροι» επέστρεψαν στις προπονήσεις, με ένα πρόγραμμα που περιελάμβανε δουλειά στο τακτικό κομμάτι, παιχνίδια κατοχής και οικογενειακό διπλό. Ο Ζόαν Σάστρε επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα ενώ οι Μαντί Καμαρά και Γιάννης Κωνσταντέλιας έκαναν θεραπεία.
Την Τρίτη (18/11) οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα προπονηθούν στις 11:00.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας