Η... μετά-Παούνοβιτς εποψή στην Οβιέδο δεν ξεκίνησε καθόλου καλά, καθώς η Εσπανιόλ πέρασε με «διπλό» από το «Νουέβος Κάρλος Ταρτιέρε» με 2-0, στο εναρκτήριο ματς της 9ης αγωνιστικής της La Liga.
Η αναμέτρηση κρίθηκε στο δεύτερο ημίχρονο με τα γκολ των Γκαρσία και Μίγια, με το νέο προπονητή των γηπεδούχων Λουίς Καριόν να μπαίνει με το... αριστερό!
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς