Η Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών (PFA) βρίσκεται σε συζητήσεις με την Τσέλσι, έπειτα από τον αποκλεισμό των Ραχίμ Στέρλινγκ και Αξέλ Ντισαζί από το κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων της πρώτης ομάδας. Ο προπονητής της Τσέλσι, Έντσο Μαρέσκα, κατέστησε σαφές στους δύο παίκτες ότι δεν βρίσκονται στα πλάνα του.
Ο 30χρονος Άγγλος επιθετικός Στέρλινγκ έχει συμβόλαιο για σχεδόν δύο ακόμη χρόνια, με εβδομαδιαίες αποδοχές που αγγίζουν τις 325.000 λίρες. Αντίστοιχα, ο 27χρονος Γάλλος αμυντικός Ντισαζί έχει συμβόλαιο μέχρι το 2029. Οι δύο ποδοσφαιριστές είχαν αγωνιστεί ως δανεικοί την περσινή σεζόν και αναμενόταν να αποχωρήσουν από το «Στάμφορντ Μπριτζ» κατά τη θερινή μεταγραφική περίοδο, κάτι που τελικά δεν συνέβη.
Η PFA έχει παρέμβει στην υπόθεση με σκοπό να διασφαλίσει ότι οι δύο παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να προπονούνται σε υψηλό επίπεδο, παρά το γεγονός ότι δεν συμμετέχουν στην πρώτη ομάδα.
Παράλληλα, η PFA έχει ενημερώσει την Τσέλσι για τους αυστηρούς κανονισμούς της FIFA που αφορούν την απομόνωση ποδοσφαιριστών από τις ομάδες τους. Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου θεωρεί τέτοιες ενέργειες ως «καταχρηστική συμπεριφορά» από την πλευρά του συλλόγου, κάτι που θα μπορούσε να δώσει στους παίκτες το δικαίωμα να καταγγείλουν το συμβόλαιό τους για «εύλογη αιτία».
Η La Roche-Posay γιορτάζει 50 χρόνια δερματολογικής φροντίδας προσφέροντας καινοτόμες λύσεις που συνδυάζουν ορατά αποτελέσματα και σεβασμό στην επιδερμίδα.