Άσχημο περιστατικό συνέβη σε παιχνίδι για το πρωτάθλημα μπάσκετ στις Φιλιππίνες, ανάμεσα στους Γκενσάν Ουόριορς και τους Μιντόρο Ταμάρας.
Ο παίκτης των γηπεδούχων, Μικόλ Σορέλα έδωσε πυγμαχική μπουνιά εκτός φάση στον αντίπαλό του, Γιόνας Τιμπαγιάν, ο οποίος χτύπησε σοβαρά.
Ο Τιμπάγιαν έμεινε πέντε λεπτά σωριασμένος στο παρκέ και κατόπιν διακομίστηκε σε νοσοκομείο. Η γροθιά που δέχτηκε του προκάλεσε κάταγμα στο σαγόνι, διάσειση, ενώ χρειάστηκε και ράμματα στα χείλη του.
Η λίγκα της χώρας απέβαλε τον Σορέλα από το πρωτάθλημα και του επιβλήθηκε πρόστιμο 200.000 πέσος, ενώ είναι πιθανό ο Τιμπάγιαν να κινηθεί νομικά εναντίον του
Πολύ υψηλή φωτοπροστασία, ενίσχυση του skin barrier και υψηλή ανεκτικότητα για καθημερινή χρήση, κάθε εποχή του χρόνου, από τη νέα Luxurious SunCare SKIN BARRIER PROTECTION SPF50
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.