Άσχημο περιστατικό συνέβη σε παιχνίδι για το πρωτάθλημα μπάσκετ στις Φιλιππίνες, ανάμεσα στους Γκενσάν Ουόριορς και τους Μιντόρο Ταμάρας.
Ο παίκτης των γηπεδούχων, Μικόλ Σορέλα έδωσε πυγμαχική μπουνιά εκτός φάση στον αντίπαλό του, Γιόνας Τιμπαγιάν, ο οποίος χτύπησε σοβαρά.
Ο Τιμπάγιαν έμεινε πέντε λεπτά σωριασμένος στο παρκέ και κατόπιν διακομίστηκε σε νοσοκομείο. Η γροθιά που δέχτηκε του προκάλεσε κάταγμα στο σαγόνι, διάσειση, ενώ χρειάστηκε και ράμματα στα χείλη του.
Η λίγκα της χώρας απέβαλε τον Σορέλα από το πρωτάθλημα και του επιβλήθηκε πρόστιμο 200.000 πέσος, ενώ είναι πιθανό ο Τιμπάγιαν να κινηθεί νομικά εναντίον του
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.
Η συνεργασία της Superbet με την ΚΑΕ Ολυμπιακός εγκαινιάζει μία νέα εποχή, με κοινό στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους φιλάθλους, μέσα και έξω από το παρκέ