Η ΚΑΕ Ολυμπιακός, το πρωί της Τρίτης (3/6), ανέβασε ένα βίντεο μέσα από το οποίο φαίνονται ορισμένα από τα stories που είχε ανεβάσει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος από το ΣΕΦ κατά τη διάρκεια του Game 2 της σειράς των τελικών ανάμεσα στην ομάδα του Πειραιά και τον Παναθηναϊκό.
Η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ, παράλληλα με το βίντεο πήρε θέση αναφέροντας: «Αναρωτιόμαστε: τα έχει δει αυτά η Πολιτεία και οι αρμόδιες Αρχές;».
Υπενθυμίζουμε ότι ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης έχει καλέσει τις δύο πλευρές (Γιαννακόπουλο και αδερφούς Αγγελόπουλους) σε συνάντηση την Τετάρτη (4/6), ενώ σε περίπτωση όπου δεν συμβεί αυτό τότε το πρωτάθλημα θα διακοπεί!
Για τον Όμιλο Sani/Ikos, η βιωσιμότητα αποτελεί μια διαρκή διαδικασία προσαρμογής και εξέλιξης, που επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο σχεδιάζονται οι εμπειρίες φιλοξενίας
Με μετρήσιμα αποτελέσματα σε περιβάλλον, κοινωνία και εταιρική διακυβέρνηση, η εταιρεία παρουσιάζει τον ESG Απολογισμό 2025 και τη νέα στρατηγική «Brewing Tomorrow»