Με μία πολύ λιτή, αλλά... ξεκάθαρη ανάρτησή του στα social media το βράδυ της Δευτέρας (26/5), ο Κριστιάνο Ρονάλντο ανακοίνωσε την αποχώρησή του απ’ την Αλ Νασρ, επισημαίνοντας πως η ποδοσφαιρική ιστορία για τον ίδιο «ακόμα γράφεται».
Άλλωστε το χρυσό του συμβόλαιο λήγει τον ερχόμενο Ιούνιο και δεν φαίνεται πως θα υπάρξει ανανέωσή του.
Δείχνοντας πως δεν έχει ακόμη την παραμικρή διάθεση για να «κρεμάσει» τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του, μολονότι έχει φτάσει πλέον τα 40, δεν διευκρινίζει ποιος θα είναι ο επόμενος «σταθμός» της καριέρας του.
Τα πορτογαλικά Μέσα, πάντως, αναφέρουν πως η επόμενη ομάδα του CR7 θα είναι σύλλογος που θα αγωνίζεται στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων που θα ξεκινήσει τον Ιούνιο στις ΗΠΑ.
Αναλυτικά η ανάρτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο: «Αυτό το κεφάλαιο έληξε για εμένα. Η ιστορία; Ακόμα γράφεται. Ευγνώμων σε όλους».
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.
Στο πλαίσιο του Delphi Economic Forum 2026, ο κ. Βωβός τόνισε την ανάγκη διασφάλισης της επιχειρησιακής συνέχειας σε περιόδους έντονων αλλαγών και κρίσεων.