Με...περίπατο το 2-0 στα playoffs της Euroleague η Φενέρ, 89-72 την Παρί - Βίντεο

Με...περίπατο το 2-0 στα playoffs της Euroleague η Φενέρ, 89-72 την Παρί - Βίντεο

Η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έκανε πάρτι στην Πόλη και θα πάει στις 29 Απριλίου στο Παρίσι για να σφραγίσει με την  3η νίκη το  εισιτήριο για το Final-4

Με...περίπατο το 2-0 στα playoffs της Euroleague η Φενέρ, 89-72 την Παρί - Βίντεο
Αυτή τη φορά η Φενέρμπαχτσε δεν χρειάστηκε να... αγχωθεί απέναντι στην Παρί, φτάνοντας στο σημείο να προηγηθεί με 25 πόντους στις αρχές της τρίτης περιόδου (64-39, 21') και τελικά επικράτησε με 89-72.

Δείτε ΕΔΩ τις καλύτερες στιγμές

Έτσι η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έκανε το 2-0 στην προημιτελική σειρά με τους Γάλλους και πλέον θέλει να τελειώσει τη δουλειά στο Παρίσι, διεκδικώντας την τρίτη νίκη που θα την στείλει στο Άμπου Ντάμπι. Οι γηπεδούχοι δεν απειλήθηκαν σε κανένα σημείο του αγώνα από την Παρί, βάζοντας τα τρίποντα και κρατώντας τον Σορτς στα 5/14 σουτ εντός πεδιάς.

Το ματς: Φενέρμπαχτσε-Παρί

Η Φενέρμπαχτσε βρήκε ρυθμό στην επίθεση, επιβεβαιώνοντας από τα πρώτα λεπτά τον τίτλο του φαβορί απέναντι στην Παρί. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 29-20 στο 10' σουτάροντας με καλά ποσοστά (5/6 δίποντα, 5/8 τρίποντα) και μοιράζοντας επτά ασίστ κόντρα στην Παρί που ήταν άστοχη πίσω από τα 6.75 (1/7 τρίποντα). Στη συνέχεια ο Ταρίκ Μπιμπέροβιτς ανέβασε τη διαφορά για πρώτη φορά σε διψήφια επίπεδα κάνοντας το 47-36 στο 16' για τη Φενέρμπαχτσε που συνέχισε με το πόδι στο γκάζι και πήγε στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ με 61-38.


Οι Χέιζ-Ντέιβις και Μπιμπέροβιτς σημείωσαν από 12 πόντους έκαστος σε αυτό το διάστημα για τους γηπεδούχους που μέτρησαν 8/13 τρίποντα και έκαναν μόλις τέσσερα λάθη απέναντι στην Παρί που στηρίχθηκε στις πρωτοβουλίες του Σορτς (10π., 2/7 δίπ.) και του Τάισον Γουόρντ (9π.). O ρυθμός έπεσε στο τρίτο δεκάλεπτο, εκεί όπου όπου η Φενέρμπαχτσε σημείωσε μόλις πέντε πόντους σε ισάριθμα αγωνιστικά λεπτά.

Σε κάθε περίπτωση, ο εντυπωσιακός Ταρίκ Μπιμπέροβιτς έδωσε λύσεις στην επίθεση των γηπεδούχων, κάνοντας το 72-49 στο 28' και φτάνοντας τους 19 πόντους. Η Παρί προσπάθησε να μαζέψει τη διαφορά ωστόσο ο Γουέιντ Μπάλντουιν πέτυχε τέσσερις συνεχόμενους πόντους για το 76-57 στο φινάλε της τρίτης περιόδου. Η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έκανε σωστή διαχείριση ως το τέλος του αγώνα, φτάνοντας στη νίκη με 89-72 και κάνοντας το 2-0 στις αναμετρήσεις με τους Γάλλους. Η σειρά μεταφέρεται την επόμενη εβδομάδα στο Παρίσι.

Τα δεκάλεπτα: 29-20, 61-38, 76-57, 89-72.

Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά του αγώνα 

Κλείσιμο
Πηγή: www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα: 

Τραμπ σε Πούτιν: Σταμάτα τώρα! Πάμε να κλείσουμε την ειρηνευτική συμφωνία για την Ουκρανία

Άγιοι Ανάργυροι: Μπουκάρει σε καταστήματα με γυναίκες υπαλλήλους, τις απειλεί με μαχαίρι και αρπάζει τις εισπράξεις

Η 13χρονη που σκοτώθηκε στο τροχαίο στου Ρέντη καθάριζε τζάμια αυτοκινήτων, συχνά κοιμόταν και κάτω από τη γέφυρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε Επίσης