Χετάφε – Ρεάλ Μαδρίτης 0-1: Δυσκολεύτηκε, αλλά επέστρεψε στο -4, δείτε το γκολ

Χετάφε – Ρεάλ Μαδρίτης 0-1: Δυσκολεύτηκε, αλλά επέστρεψε στο -4, δείτε το γκολ

Με σημαντικό ροτέισον λόγω του τελικού του Κυπέλλου με την Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε δύσκολα στην έδρα της γειτόνισσας Χετάφε (1-0) με γκολ του Αρντά Γκιουλέρ και επανάφερε στο -4 την απόστασή της από τους Μπλαουγκράνα, στην μάχη τίτλου της La Liga

Χετάφε – Ρεάλ Μαδρίτης 0-1: Δυσκολεύτηκε, αλλά επέστρεψε στο -4, δείτε το γκολ
Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Και μπορεί η Ρεάλ Μαδρίτης, για άλλη μια φορά, να μην έθελξε με την απόδοσή της, αλλά στο «Κολισέουμ Αλφόνσο Πέρεθ» πήρε αυτό που ήθελε κόντρα στη Χετάφε, νίκησε (1-0) και επανάφερε στο -4 την απόστασή της από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα στην μάχη τίτλου της La Liga.

Ο τελικός του Κυπέλλου με τους Μπλαουγκράνα απέχει δύο 24ωρα (Σάββατο 26/04, 23:00) και, για τον λόγο αυτό, ο Κάρλο Αντσελότι άφησε εκτός αρχικής ενδεκάδας τους Αντόνιο Ρούντιγκερ, Λούκα Μόντριτς, Τζουντ Μπέλινγκχαμ και Ροντρίγκο, ενώ εκτός λόγω τραυματισμού παρέμεινε ο Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος όμως θα δώσει το παρών στον τελικό.

Δείτε ΕΔΩ το γκολ

Ήταν μια ευκαιρία για παίκτες όπως ο Αρντά Γκιουλέρ, ο Μπραΐμ Ντίαθ και ο Έντρικ να αποδείξουν ότι αξίζουν μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής, με τις δύο ομάδες να… ανταλλάσσουν ευκαιρίες στα πρώτα λεπτά με Λουίς Μίγια και Μπόρχα Μαγιοράλ από την μια, Φεδερίκο Βαλβέρδε και Φραν Γκαρθία από την άλλη.

Στο 21’, ο Γκιουλέρ υπενθύμισε το τεράστιο ταλέντο του και με σουτ έξω από την περιοχή με το δεξί, το «κακό» του πόδι δηλαδή, νίκησε τον Νταβίντ Σόρια για να κάνει το 0-1, το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

Η Χετάφε προσπάθησε να αντιδράσει στο δεύτερο γκολ του Τούρκου στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά η Ρεάλ ήταν αυτή που πλησίασε στο 0-2 με σουτ του Βινίσιους που έβγαλε ο Τζενέ πάνω στην γραμμή, αφού πρώτα ακούμπησε την μπάλα ο Σόρια.

Γλίτωσε την ισοφάριση, έχασε τον Καμαβινγκά

Στο δεύτερο μέρος, ο «Καρλέτο» άφησε τον Νταβίντ Αλάμπα στον πάγκο και πήγε στην άμυνα τον Ορελιέν Τσουαμενί, με τον Εντουάρντο Καμαβινγκά στα χαφ και τον Πέπε Μπορδαλάς να κάνει διπλή αλλαγή προτού καν συμπληρωθούν τα πέντε λεπτά.

Η άμυνα των φιλοξενούμενων μπλόκαρε επικίνδυνο σουτ του Άλβαρο Ροντρίγκες, ο οποίος παίζει στην Χετάφε ως δανεικός από την Ρεάλ, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να απειλήσει εκ νέου με κεφαλιά που έφυγε άουτ.

Από το πιθανό 0-2 του Βινίσιους Ζούνιορ περάσαμε στο… παραλίγο 1-1 του Μάουρο Αραμπάρι, ο οποίος σούταρε άουτ από ιδανική θέση στην μεγαλύτερη ευκαιρία μιας Χετάφε που ούτως ή άλλως σκοράρει και δημιουργεί ευκαιρίες με μεγάλη δυσκολία.

Κλείσιμο
Οι γηπεδούχοι συνέχιζαν να πιέζουν μέχρι το τέλος και στις καθυστερήσεις έχασαν μια ακόμα μεγάλη ευκαιρία με τον Χουάνμι που έβγαλε καταπληκτικά ο Τιμπό Κουρτουά, ο οποίος είπε «όχι» και στον Άλβαρο, ενώ οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με δέκα στα τελευταία λεπτά, αφού ο Καμαβινγκά αποχώρησε με ενοχλήσεις στην βουβωνική χώρα και ο Αντσελότι είχε εξαντλήσει τα «παράθυρα» για αλλαγές.

Χετάφε (Πέπε Μπορδαλάς): Σόρια – Τζενέ (83’ Μπεκούτσα), Μπεροκάλ (50’ Κόμπα), Ντουάρτε, Αλντερέτε, Χουάν Ιγκλέσιας (50’ Άλβαρο Ροντρίγκες) – Τεράτς (69’ Πέτερ), Λουίς Μίγια, Αραμπάρι, Μπερνάτ – Μπόρχα Μαγιοράλ (83’ Χουάνμι).

Ρεάλ Μαδρίτης (Κάρλο Αντσελότι): Κουρτουά – Λούκας Βάθκεθ, Ασένθιο, Αλάμπα (46’ Καμαβινγκά), Φραν Γκαρθία – Γκιουλέρ (78’ Ντάνι Θεμπάγιος), Τσουαμενί, Βαλβέρδε, Μπραΐμ Ντίαθ – Έντρικ (64’ Μπέλινγκχαμ), Βινίσιους Ζούνιορ (73’ Ροντρίγκο).

Πηγή: gazzetta.gr


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

Best of Network

Δείτε Επίσης