Γνωστές έγιναν οι ποινές που επιβλήθηκαν σε όσους τιμωρήθηκαν με κόκκινες κάρτες για τα όσα συνέβησαν μετά το τέλος του Ολυμπιακός - ΑΕΚ.
Οι Κάρμο και Πασχαλάκης από τους «ερυθρολεύκους» και οι Μουκουντί και Μαρσιάλ από την «Ένωση» είδαν τις αποβολές τους να μεταφράζονται σε ποινές τριών αγωνιστικών.
Με μία αγωνιστική για την αποβολή τους τιμωρήθηκαν ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων», Ματίας Αλμέιδα και ο βοηθός του, Ντάνιελ Βέγκα.
Να ξεκαθαρίσουμε πως αυτές οι ποινές αφορούν αποκλειστικά τις κάρτες που δέχθηκαν οι συγκεκριμένοι και δεν έχουν σχέση με την εκδίκαση της Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού οργάνου της λίγκας και τις αποφάσεις που αναμένονται απ' αυτήν.
Το ξεχωριστό Open Day που θα γίνει το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 αντλεί έμπνευση από σημαντικούς εφευρέτες και επιστήμονες, παρακινώντας τα παιδιά να ενεργοποιήσουν τη σκέψη, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.