Προβλημάτων συνέχεια για τον Ολυμπιακό ενόψει της 33ης και προτελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της EuroLeague όπου καλείται να αντιμετωπίσει την Άλμπα στο Βερολίνο (Παρασκευή, 4/4, 21:00).
Ο Μουστάφα Φαλ υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία που αποκάλυψε θλάση προσθίου βραχιονίου μυός δεξιά και έτσι θα μείνει εκτός δράσης για ένα 10ημερο.
Την ίδια στιγμή, ο Εβάν Φουρνιέ έχει αιμάτωμα στον έσω πλάγιο σύνδεσμο της δεξιάς ποδοκνημικής με διάταση αυτού, χωρίς ρήξη. Η συμμετοχή του στο παιχνίδι με την γερμανική ομάδα είναι εξαιρετικά αμφίβολη.
Για τον Όμιλο Sani/Ikos, η βιωσιμότητα αποτελεί μια διαρκή διαδικασία προσαρμογής και εξέλιξης, που επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο σχεδιάζονται οι εμπειρίες φιλοξενίας
Με μετρήσιμα αποτελέσματα σε περιβάλλον, κοινωνία και εταιρική διακυβέρνηση, η εταιρεία παρουσιάζει τον ESG Απολογισμό 2025 και τη νέα στρατηγική «Brewing Tomorrow»