Η Παρί δίνει στη Γιουνάιτεντ Σίμονς, Ουγκάρτε και θέλει τους Φερνάντες, Σάντσο
Όπως αποκαλύπτει η Equipe η Παρί έχει προσεγγίσει τη Γιουνάιτεντ για μια μεταγραφική τράμπα που θα προκαλέσει αίσθηση
Από τη μια η Παρί Σεν Ζερμέν που προσπαθεί να βρει το φάρμακο για να καλύψει (στο βαθμό που μπορεί) το τεράστιο κενό που άφησε ο Κιλιάν Εμπαπέ.
Από την άλλη η Γιουνάιτεντ στην πρώτη μεταγραφική περίοδο υπό τη διοικητική καθοδήγηση του Σερ Τζιμ Ράτκλιφ, προσπαθεί να φέρει στο Ολντ Τράφορντ τα κατάλληλα εργαλεία ώστε ο Έρικ Τεν Χαγκ να φτιάξει μια ανταγωνιστική ομάδα.
Και στη μέση τέσσερις ποδοσφαιριστές οι οποίοι εμφανίζονται ως υποψήφιοι να εμπλακούν σε μια απίθανη ανταλλαγή.
Η Γιουνάιτεντ εδώ και αρκετές εβδομάδες προσπαθεί να τα βρει με την Παρί για τον διεθνή Ουρουγουανό αμυντικό μέσο Μανουέλ Ουγκάρτε, ενώ τις τελευταίες ημέρες κινείται πιο έντονα για τον Ολλανδό επιθετικό Τσάβι Σίμονς, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την Παρί αλλά αγωνίστηκε δανεικός στην Λειψία.
Όπως αποκαλύπτει σήμερα η Equipe η Παρί πλέον δεν είναι τόσο αρνητική στο ενδεχόμενο παραχώρησης των δύο παικτών, αλλά θέλει να πάρει από τη Γιουνάιτεντ τους Σάντσο και Φερνάντες!
Κι αν ο Σάντσο είναι μια εύκολη περίπτωση (η περσινή του κόντρα με τον Τεν Χαγκ τον έστειλε στη Ντόρτμουντ) αυτή του Φερνάντες είναι πιο δύσκολη καθότι είναι ο ηγέτης των κόκκινων διαβόλων τη μεσαία γραμμή.
Βέβαια ο κ. Ράτκλιφ είχε ξεκαθαρίσει ότι πλην των Χόιλουντ, Μεϊνού, Γκαρνάτσο όλοι οι υπόλοιποι έχουν την τιμή τους και απομένει να δούμε τι θα πει ο Τεν Χαγκ.
Από τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας έως τα ομαδικά αθλήματα και τις δράσεις ευεξίας, η αθλητική κοινότητα της Motor Oil μεγαλώνει χρόνο με τον χρόνο, ενισχύοντας τους δεσμούς μεταξύ των ανθρώπων της και στηρίζοντας παράλληλα έναν σημαντικό σκοπό
Ο επίλογος του φετινού Plastic Free Greece γράφτηκε δυναμικά το τριήμερο 23 - 25 Σεπτεμβρίου με τέσσερις καθαρισμούς στο 3ο μεγαλύτερο νησί της χώρας, που το ανακούφισαν σημαντική από την ανθρωπογενή ρύπανση.