Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε τις τελευταίες ώρες δύο σπουδαίες μεταγραφές και συνεχίζει... δυνατά για να ενισχύσει περισσότερο την ομάδα, έτσι ώστε να επιστρέψει στην κορυφή.
Η Ένωση ανακοίνωσε τους Ρομπέρτο Περέιρα και Αμπουμπακαρί Κοϊτά ενώ αναμένεται να πάρει σειρά και ο Έρικ Λαμέλα.
Στον επίσημο λογαριασμό της ΠΑΕ στο Instagram ανέβηκε μια φωτογραφία με τον ιδιοκτήτη της Μάριο Ηλιόπουλο και τους δύο νέους παίκτες και ως λεζάντα γράφτηκε: «Καλό Σαββατοκύριακο… Καλή διασκέδαση… Καλή έμπνευση… Δε λύνουμε ζώνες!!!».
Θυμίζουμε ότι ο Μάριος Ηλιόπουλος κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που έδωσε μετά την αγορά της ΑΕΚ όταν ρωτήθηκε για την ενίσχυση της ομάδας είχε πει σε όλους: «δέστε τη ζώνη σας, ψυχραιμία και πάμε στον αγώνα».
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους