Φενερμπαχτσέ: Στα μαλακά οι ποδοσφαιριστές της, έξι αγωνιστικές τιμωρία της έδρας της Τράμπζονσπορ
Μια ημέρα μετά τη γενική συνέλευση της Φενέρ, η τουρκική ομοσπονδία ποδοσφαίρου ανακοίνωσε τις ποινές για τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο τέλος του αγώνα Τραμπζονσπόρ-Φενερμπαχτσέ με πρωταγωνιστές οπαδούς της πρώτης και ποδοσφαιριστές της δεύτερης
Η ομάδα της Τραπεζούντας τιμωρήθηκε από την πειθαρχική επιτροπή με πρόστιμο 6 εκατομμυρίων λιρών και ποινή έξι αγωνιστικών χωρίς θεατές στο γήπεδό της καθώς θεωρήθηκε, λογικά και δίκαια, υπαίτια για την εισβολή των οπαδών της στον αγωνιστικό χώρο.
Όσον αφορά τη Φενέρ επιβλήθηκε ποινή μίας αγωνιστικής στον Ολλανδό αμυντικό Τζέιντεν Οουστερβόλντε, που έδωσε κλωτσιά σε οπαδό και πρόστιμο 52 χιλιάδες λίρες, επέβαλε αποκλεισμό μίας αγωνιστικής στον Ιφράν Τσαν Εγκριμπαγιάτ λόγω «αντιαθλητικής συμπεριφράς», προς την κερκίδα της αντίπαλης ομάδας και τσακωμού με οπαδό της αντίπαλης ομάδας, ενώ έκρινε ότι δεν υπήρχε λόγος να επιβληθεί τιμωρία στον ποδοσφαιριστή της Φενερμπαχτσέ Μπράιτ Οσάγι-Σάμουελ.
Στον βοηθό προπονητή τη Τραμπζονσπόρ, Έγκεμεν Κορκμάζ, επιβλήθηκε πρόστιμο 13 χιλιάδων λιρών και απαγόρευση εισόδου στα αποδυτήρια και τον πάγκο σε επίσημο αγώνα λόγω της ενέργειάς του στη μάχη με έναν παίκτη της αντίπαλης ομάδας, ενώ με 15 ημέρες στέρησης δικαιωμάτων τιμωρήθηκαν οι παράγοντες της Φενερμπαχτσέ, Κουρσάτ Τσιφτλίκ και Οκάν Οζκάν, για τις πράξεις τους στον ίδιο αγώνα.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.