Γιάννης Γιοκαρίνης: Στον εισαγγελέα ο τραγουδιστής μετά την επίθεση στη σύζυγό του

Γιάννης Γιοκαρίνης: Στον εισαγγελέα ο τραγουδιστής μετά την επίθεση στη σύζυγό του

Η σύλληψη έγινε μετά από καταγγελία για βία σε βάρος της 47χρονης συζύγου του - Τι δήλωνε για τη σχέση τους πριν μερικά χρόνια

giannis-giokarinis_2
Λίγο μετά τις 12:00 ο γνωστός τραγουδιστής, Γιάννης Γιοκαρίνης μεταφέρθηκε στον Εισαγγελέα ώστε να απολογηθεί μετά την σύλληψή του.

Στη σύλληψη του γνωστού τραγουδιστή προχώρησαν οι αστυνομικοί σήμερα στον Άγιο Παντελέημονα τα ξημερώματα με κατηγορίες ενδοοικογενειακής βιας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η σύλληψη έγινε μετά από καταγγελία για βία σε βάρος της 47χρονης συζύγου του. 

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο Γιάννης Γιοκαρίνης έπιασε από τον λαιμό και απείλησε τη σύζυγό του.

Τι είχε δηλώσει για τη σχέση τους πριν μερικά χρόνια

Το ζευγάρι το 2010 είχε κάνει τον πολιτικό του γάμο στην Πινακοθήκη Πειραιά και ακολούθησε ο θρησκευτικός γάμος στην Κέρκυρα του 2017.

Τον Οκτώβριο του 2021 είχαν παραχωρήσει μια κοινή συνέντευξη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα», στην οποία δήλωναν πολύ αγαπημένοι, με τον Γιάννη Γιοκαρίνη να αναφέρεται στο πόσο σημαντικό ρόλο έπαιξε η σύζυγος του, στο να καταφέρει να ξεπεράσει τον εθισμό του στο αλκοόλ.

«Από την αρχή, σαν ζευγάρι που ξεκινήσαμε, τα μοιραστήκαμε όλα τα θέματα και τα μοιραζόμαστε και θα τα μοιραζόμαστε» είχε δηλώσει ο Γιάννης Γιοκαρίνης, με τη σύζυγό του να συμπληρώνει:

«Είναι πολύ περιποιητικός. Πολύ δοτικός. Περάσαμε ένα πολύ μεγάλο λούκι με την εξάρτηση του Γιάννη από το αλκοόλ. Ο Γιάννης έκανε μεγάλο αγώνα και εγώ είμαι πολύ περήφανη που κατάφερα να τον κάνω να είναι ο εαυτός του. Δεν γινόταν να ακούω “έτσι είναι ο Γιοκαρίνης και δεν αλλάζει”, το πήρα πατριωτικά».

«Μας πήρε 13 χρόνια αυτή η ιστορία μέχρι να απεξαρτηθώ, είναι 18 χρόνια βράχος δίπλα μου. Αν δεν ήταν δίπλα μου, δεν θα είχε συνεχιστεί η πορεία μου, έτσι όπως πήγαινα. Όπως έχουν φύγει πολλοί φίλοι μου, έτσι θα είχα φύγει κι εγώ» είχε αναφέρει τότε ο τραγουδιστής.


Ειδήσεις σήμερα:

Σωματικά υγιής 28χρονη Ολλανδή θέλει να υποβληθεί σε ευθανασία τον Μάιο - Τι λέει για την απόφασή της

Ανατροπή στα προγνωστικά της Eurovision: Η Κροατία δεν είναι πλέον το απόλυτο φαβορί - Η Ελβετία πέρασε πρώτη στα στοιχήματα

Συνελήφθη ο Γιάννης Γιοκαρίνης - Έπιασε από τον λαιμό και απείλησε τη σύζυγό του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης