Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου: Τρομερός Σίσκος, στα ημιτελικά των 200μ. ύπτιο με πανελλήνιο ρεκόρ
Εκπληκτική εμφάνιση από τον Απόστολο Σίσκο στα προκριματικά των 200μ. ύπτιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ντόχα με πανελλήνιο ρεκόρ (1.56.64). -Δεν αγωνίστηκε ο Χρήστου
Ο Απόστολος Σίσκος έκανε μία σπουδαία εμφάνιση στα προκριματικά των 200 μέτρων ύπτιο, στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου στη Ντόχα.
Κέρδισε την σειρά του και σημείωσε την κορυφαία επίδοση και από τις 4 σειρές, με χρόνο 1.56.64! Η επίδοση αποτελεί πανελλήνιο ρεκόρ, καθώς το προηγούμενο άνηκε στον Απόστολο Χρήστου και ήταν 1:56.72, από το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2022.
Ετσι θα μπει στα απογευματινά ημιτελικά (19:33) με ξεκάθαρη πλέον την πιθανότητα να πάει στον τελικό και να κυνηγήσει μια μεγάλη διάκριση.
Οσον αφορά τον Απόστολο Χρήστου, αποφάσισε να μην αγωνιστεί μετά από τόσες μαζεμένες κούρσες τις προηγούμενες ημέρες και «θυσίασε» αυτό το αγώνισμα.
Στα 200μ. πρόσθιο η Ελένη Κοντογεώργου τερμάτισε 5η σειρά της με χρόνο 2:28.53 και κατετάγη στο σύνολο 15η, για να πάρει το προτελευταίο εισιτήριο για τα απογευματινά ημιτελικά (19.19).
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.