Premier League, Γουέστ Χαμ - Άρσεναλ 0-6: Την διέσυρε στο σπίτι της - Δείτε τα γκολ

Premier League, Γουέστ Χαμ - Άρσεναλ 0-6: Την διέσυρε στο σπίτι της - Δείτε τα γκολ

Προηγήθηκε με 4-0 στο ημίχρονο η Άρσεναλ - Έπιασε στη 2η θέση την Σίτι και είναι στο -2 από την κορυφή

arsenal_2
Απίθανη Άρσεναλ διέσυρε 6-0 εκτός έδρας την Γουέστ Χαμ στον Κυριακάτικο αγώνα της Premier League. 

Οι Κανονιέρηδες προηγήθηκαν 4-0 στο ημίχρονο και έκοψαν... ταχύτητα στο 2ο μέρος.

Δείτε ΕΔΩ τα γκολ 

Πλέον έφτασαν στους 52, έπιασαν την Σίτι (έχει αγώνα λιγότερο) στην 2η θέση και είναι στο -2 από την Λίβερπουλ και την κορυφή.

Ο αγώνας 

Κλείσιμο
Τον σχεδόν ανιαρό ρυθμό των πρώτων είκοσι περίπου λεπτών έσπασαν οι δύο απανωτές πολύ καλές ευκαιρίες του Τροσάρ στο 22ο και 23ο λεπτό. Ο Βέλγος αρχικά αστόχησε με το κεφάλι κι έπειτα είδε τον Αρεολά να σταματά εντυπωσιακά το βολέ του. Ωστόσο αυτές οι στιγμές ήταν μονάχα η... προειδοποίηση της καταιγίδας, μιας κι έπειτα οι φιλοξενούμενοι γκάζωσαν και χάθηκαν στον ορίζοντα. Στο 32' ο Σαλιμπά άνοιξε το σκορ με κεφαλιά μετά το κόρνερ του Ράις και έξι λεπτά μετά ο Σάκα έφυγε στην πλάτη της άμυνας και κέρδισε το πέναλτι από τον Αρεολά. Ο νεαρός Άγγλος ευστόχησε από την άσπρη βούλα για το 2-0 στο 41' και στο 44' η ιστορία επαναλήφθηκε για το 3-0. Ο Ράις εκτέλεσε το φάουλ και ο Γκάμπριελ νίκησε τους πάντες στον αέρα για να βάλει κι αυτός το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ. Αυτό μάλιστα ήταν το 16ο φετινό γκολ των Κανονιέρηδων από στημένη φάση! Το πάρτι πάντως δεν είχε τελειώσει για το πρώτο ημίχρονο, στις καθυστερήσεις του οποίου ο Τροσάρ με πανέμορφο πλασέ «ζωγράφισε» κι έδωσε αέρα τεσσάρων τερμάτων στην Άρσεναλ από πολύ νωρίς.

Οι Κανονιέρηδες εξακολούθησαν να είναι απολαυστικοί και στο δεύτερο μέρος, καθιστώντας σαφές πως δεν πρόκειται να... σβήσουν τις μηχανές. Έτσι κι έγινε, αφού ο Σάκα προειδοποίησε αρχικά στο 58' και στο 63' έκανε το 5-0, μπαίνοντας με περίπατο στην περιοχή και εκτελώντας υποδειγματικά τον Αρεολά.

Το κερασάκι στην τούρτα πρόσθεσε - σχεδόν νομοτελειακά - ο Ντέκλαν Ράις, ο οποίος δύο λεπτά μετά «πυροβόλησε» με απίθανη πλασεδάρα εκτός περιοχής και διαμόρφωσε το τελικό σκορ, δίχως πάντως να πανηγυρίζει κόντρα στην πρώην του ομάδα. Αυτή ήταν η πρώτη φετινή νίκη της Άρσεναλ κόντρα στη Γουέστ Χαμ μετά από τρεις προσπάθειες αλλά και η μεγαλύτερη εκτός έδρας επικράτηση της ιστορίας των Gunners στην εποχή της Premier League.


Ειδήσεις σήμερα:

Ευδιάθετος στην κυριακάτικη λειτουργία ο Κάρολος, στο πλευρό του η σύζυγός του Καμίλα


Έτσι θ' ανοίξει το ΟΑΚΑ: Οι εργασίες-εξπρές και η συντήρηση εν λειτουργία - Πώς αποφεύχθηκε το φιάσκο με τους Coldplay


Πενταμελής οικογένεια κάηκε ζωντανή μέσα στο σπίτι της όταν Ρώσοι άνοιξαν πυρ σε πρατήριο καυσίμων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης