Ζερμέιν Πέναντ: Χρεοκοπημένος, πρωταγωνιστής σε ερωτικά βίντεο και άστεγος ο πρώην άσος της Λίβερπουλ

Ζερμέιν Πέναντ: Χρεοκοπημένος, πρωταγωνιστής σε ερωτικά βίντεο και άστεγος ο πρώην άσος της Λίβερπουλ

Από τον τελικό του Champions League το 2007, στα ερωτικά βίντεο επί πληρωμή με την πρώην σύζυγό του και στον νέο χωρισμό από τη σελέμπριτι σύντροφό του

pennant-arthrou
Το «δις εξ αμαρτείν ουκ ανδρός σοφού» το έχετε διαβάσει και ακούσει εκατοντάδες φορές για διάφορες περιπτώσεις.

Υπάρχει όμως κι ο Ζερμέιν Πέναντ, το άλλοτε wonderkind του βρετανικού ποδοσφαίρου, ο οποίος κατάφερε να αποδείξει ότι «το... πολλάκις εξ αμαρτείν ουκ ανδρός σοφού».

Στα τέλη της δεκαετίας του '90 η χρηματιστηριακή του αξία ήταν πάνω από 10 εκατομμύρια ευρώ και λογιζόταν ως ένα από το κορυφαία ποδοσφαιρικά ταλέντα της Ευρώπης...

Η πρώτη που τον πίστεψε ήταν η Άρσεναλ που πλήρωσε 2 εκατ. ευρώ στη Νοτς Κάουντι για να τον αποκτήσει...

2654423


Δεν δικαιώθηκε ποτέ, όπως και η Λίβερπουλ που τον απέκτησε από τη Μπέρμιγχαμ. Μάλιστα, με τους κόκκινους είχε αγωνιστεί στον τελικό του Champions League του 2007 που είχε φιλοξενηθεί στο ΟΑΚΑ (ήττα με 2-1 από τη Μίλαν).

5532446
5358720
Κλείσιμο



Ούτε στην Ισπανία μπόρεσε να βρει την Ιθάκη του (έπαιξε στην Σαραγόσα και είχε προσύμφωνο με την Ρεάλ), καθώς πλήρωσε την κακή εξωγηπεδική του ζωή, ενώ γενικά η διαχείριση των χρημάτων και της περιουσίας του ήταν παράδειγμα προς αποφυγή.

Αρκεί να αναφέρουμε ότι το 2022 ερευνήθηκε από την Αστυνομία γιατί η βίλα του στο Λίβερπουλ (την είχε αγοράσει το 2006, την... εγκατέλειψε το 2020 και φυσικά ήταν υποθηκευμένη) είχε μετατραπεί σε τεράστια φυτεία κάνναβης (την ανακάλυψαν τυχαία οι αστυνομικοί) και εν τέλει κάηκε λίγες ημέρες αργότερα.

Ο Πέναντ (που δήλωσε ότι είχε ξεχάσει ότι ήταν δικό του το οίκημα!) δεν κατηγορήθηκε ποτέ για... συμμετοχή στη συγκεκριμένη φυτεία, με την Αστυνομία να αναφέρει ότι ήταν 100% εμπρησμός, προκειμένου να καταστραφούν τα όποια πειστήρια υπήρχαν.

Στην 20ετή του καριέρα ο Πέναντ κατάφερε να μην δικαιώσει ποτέ τις προσδοκίες και να... εξαϋλώσει την περιουσία που έκανε (είναι και επίσημα χρεοκοπημένος από το 2022), ενώ πλέον είναι και άστεγος, καθώς η σύντροφός του, Τζες Ιμπιάτσι, του έδωσε τα παπούτσια στο χέρι!

Πριν την Ιμπιάτσι, τον είχε διώξει η σύζυγός του, Άλις Γκούντγουϊν, με την οποία πήρε διαζύγιο το 2020. Το ζευγάρι ωστόσο είχε γίνει διάσημο για τους λάθος λόγους, καθώς πρωταγωνίστησε σε ένα απίστευτο σκάνδαλο που ήταν και η αιτία για να ολοκληρώσει άδοξα την ποδοσφαιρική του καριέρα το 2018, αγωνιζόμενος στην ερασιτεχνική Μπίλιρικεϊ Τάουν.

Pennant2
Ο Πέναντ με την πρώην σύζυγο του.


Ο Πέναντ στα 35 του βρέθηκε τόσο χαμηλά θέλοντας απλά να κάνει το χόμπι του, ωστόσο τον Φεβρουάριο του 2018 οπαδοί, που τον αναγνώρισαν από τα τατουάζ που είχε στα χέρια του, κατήγγειλαν ότι αυτός και η σύζυγος του πρωταγωνιστούσαν σε ερωτικό βίντεο σε... εξειδικευμένη ιστοσελίδα, όπου οι πελάτες πλήρωναν 6 λίρες το λεπτό!!!

Pennant
Τα τατουάζ... πρόδωσαν το ζευγάρι.


Ο παλαίμαχος προσπάθησε να βρει διάφορες δικαιολογίες (ισχυρίστηκε μέχρι και το ότι δεν γνώριζε ότι υπήρχε κάμερα), αλλά δεν έπεισε κανέναν κι αποχώρησε από την ομάδα...

Το 2020 εκδόθηκε το διαζύγιο με την Γκούντγουϊν, για να βρεθεί στο πλευρό του η Ιμπιάτσι (σελέμπριτι κι αυτή με συμμετοχή σε ριάλιτι).

Κι ενώ φάνηκε έτοιμος για μια νέα αρχή, παρ' όλο που ήταν χρεοκοπημένος και καταχρεωμένος, η σύντροφός του ανακάλυψε ότι την απάτησε το περασμένο καλοκαίρι, όταν βρέθηκε στην Ίμπιζα. Κι όσο κι αν προσπάθησε να τον συγχωρήσει, τελικά δεν τα κατάφερε, με αποτέλεσμα στις γιορτές να του ανακοινώσει ότι έχει ένα μήνα για να βρει σπίτι και να μετακομίσει...

Η προθεσμία έληξε σήμερα, με τον άφραγκο Πέναντ να ψάχνει κάποιον παλιόφιλο να τον φιλοξενήσει, μέχρι να μπορέσει να σταθεί στα πόδια του.

Ειδήσεις σήμερα:

«Έχει βαρύτατες κακώσεις στο κεφάλι», λέει η θεία του 23χρονου που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον τράπερ Ricta

Πολυχρονόπoυλος: Δεν έχω στο όνομά μου ούτε ακίνητο ούτε περιουσία


Νέο έκτακτο από την ΕΜΥ - Βοιωτία και Εύβοια στο επίκεντρο της κακοκαιρίας Avgi
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης