Γκάμπια: Τρόμος για τους παίκτες της αποστολής στην πτήση για το Κόπα Άφρικα - Λιποθύμησαν λόγω έλλειψης οξυγόνου

Γκάμπια: Τρόμος για τους παίκτες της αποστολής στην πτήση για το Κόπα Άφρικα - Λιποθύμησαν λόγω έλλειψης οξυγόνου

Το μικρό μέγεθος του αεροπλάνου οδήγησε στην έλλειψη του οξυγόνου εντός της καμπίνας, με αποτέλεσμα πολλοί από τους ποδοσφαιριστές να λιποθυμούν λίγα μόλις δευτερόλεπτα μετά την απογείωση

gambia
Στιγμές τρόμου έζησαν τα μέλη της αποστολής της Γκάμπια στο ταξίδι τους προς την Ακτή Ελεφαντοστού εν όψει της έναρξης του ερχόμενου Copa Africa.

Σύμφωνα με δημοσιογράφο από τη Σενεγάλη, εννιά λεπτά μετά την απογείωση του αεροπλάνου της αφρικανικής ομάδας, μερικοί από τους ποδοσφαιριστές της αποστολής έχασαν τις αισθήσεις τους, κάτι που προκάλεσε τρόμο και μεγάλη αναστάτωση.

Όπως αναφέρεται, το μικρό μέγεθος του αεροπλάνου οδήγησε στην έλλειψη του οξυγόνου εντός της καμπίνας, με αποτέλεσμα πολλοί από τους ποδοσφαιριστές να λιποθυμούν λίγα μόλις δευτερόλεπτα μετά την απογείωση.

Αμέσως δόθηκε η εντολή της επιστροφής στο αεροδρόμιο και στην άμεση προσγείωση του αεροπλάνου προκειμένου να λάβουν άπαντες τις πρώτες ιατρικές βοήθειες. Μάλιστα, δύο από τους ποδοσφαιριστές της αποστολής βρίσκονται ακόμα σε κατάσταση σοκ, με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας να προσπαθούν να τους καθησυχάσουν μετά την τραυματική εμπειρία που βίωσαν.

Κλείσιμο
Η ομοσπονδία της χώρας έχει ήδη ξεκινήσει την έρευνα, καθώς θεωρεί ότι πέρα από το μέγεθος του αεροπλάνου, υπήρξαν και άλλοι λόγοι που οδήγησαν στη μεγάλη περιπέτεια που βίωσαν τα μέλη της αποστολής της ομάδας της Γκάμπια.

Πηγή: gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Φρίκη στα Μέγαρα: Ο 4χρονος που ξυλοκόπησε ο πατριός του, είχε νοσηλευτεί ξανά μετά από ξυλοδαρμό


ΑΑΔΕ: Μόνιμο πλέον το... «φορολογικό διαζύγιο» για συζύγους - Τα οφέλη και οι παγίδες

Ομόφυλα ζευγάρια: Τι σημαίνει η αποχή που υπέδειξε ο Μητσοτάκης για τους διαφωνούντες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης