Η επικείμενη συνάντηση με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Οικονόμου, με αντιπροσωπεία των Ελλήνων διαιτητών που ήρθε να προστεθεί στα μέτρα που ανακοίνωσε η Κυβέρνηση, αλλά και η ΕΠΟ οδήγησε τους διαιτητές στην απόφαση τους να αναστείλλουν την αποχή τους.
Έτσι λοιπόν σε ψηφοφορία που έκαναν η συντριπτική πλειοψηφία ψήφισε υπέρ της αναστολής και πλέον το τριήμερο 16-18 Δεκεμβρίου θα διεξαχθούν οι αγώνες της 14ης αγωνιστικής της Super League 1 (που έπρεπε κανονικά να γίνουν το τριήμερο 9-12 Δεκεμβρίου).
Ουσιαστικά πρόκειται για μια κίνηση καλής θέλησης των διαιτητών καθώς δεν είναι απολύτως ικανοποιημένοι από τις αποφάσεις που έχουν παρθεί, αλλά αναγνωρίζουν ότι γίνεται προσπάθεια για να βρεθούν λύσεις στο καυτό ζήτημα της οπαδικής βίας.
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.