Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης: Στα ύψη οι τιμές των εισιτηρίων για το πρώτο Clasico

Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης: Στα ύψη οι τιμές των εισιτηρίων για το πρώτο Clasico

Στις 28 Οκτωβρίου η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης στο πρώτο Clasico της χρονιάς για τη La Liga, αλλά για να μπορέσει να το δει κάποιος από κοντά θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη

27495413
Από το πρωί της Τετάρτης άνοιξε η πλατφόρμα για την ηλεκτρονική πώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης που είναι προγραμματισμένος για τις 28 Οκτωβρίου, αλλά όσοι έσπευσαν να την επισκεφτούν πήραν μια μεγάλη... κρυάδα.

Ειδικά τα μέλη της Ρεάλ Μαδρίτης που έχουν πρώτοι το δικαίωμα να εξασφαλίσουν ένα εισιτήριο για τη θύρα των φιλοξενούμενων στο Μονζουΐκ το σοκ ήταν λίγο μεγαλύτερο καθώς το φθηνότερο εισιτήριο κοστίζει μόλις 180 ευρώ!

Στο αντίστοιχο πέταλο που θα φιλοξενούνται οπαδοί της Μπαρτσελόνα το εισιτήριο κοστολογείται 162 ευρώ, ωστόσο οι Καταλαναοί συνεργάζονται με μια δυναμική πλατφόρμα η οποία αναπροσαρμόζει τις τιμές ανάλογα με τη ζήτηση.

Έτσι στις υπόλοιπες θύρες για να μπορέσει κάποιος να δει από κοντά την τιτανομαχία του ισπανικού ποδοσφαίρου θα πρέπει να πληρώσει από 209 έως 485 ευρώ!!!

Κι αυτές οι τιμές όσο θα πλησιάζουμε στην ημερομηνία διεξαγωγής για το πρώτο επίσημο clasico της χρονιάς (το καλοκαίρι έπαιξαν φιλικό στις ΗΠΑ), τόσο θα ανεβαίνουν.

Ειδήσεις σήμερα:

ΣΥΡΙΖΑ: Οι τομεάρχες και αναπληρωτές τομεάρχες της ΚΟ - Έκπληξη ο Μπάρκας

Κυψέλη: Βίντεο ντοκουμέντο από το «ριφιφί» σε φαρμακείο - Ημίγυμνος ο διαρρήκτης, με πορτοκαλί γάντια και μπλούζα στο πρόσωπο

Πετρέλαιο θέρμανσης: Την Παρασκευή η έναρξη διάθεσης - Τι πρέπει να ξέρουν οι καταναλωτές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης