Έντρικ για τη μεταγραφή του στη Ρεάλ: «Δεν θέλω να ξέρω τα χρήματα που θα κερδίσω και μισώ τα νυχτερινά κέντρα»
«Για να είμαι ειλικρινής... μισώ τα κλαμπ, μισώ τα πάρτι, προτιμώ να βγαίνω σε εστιατόρια με την οικογένειά μου. Δεν μου αρέσει καν να ξέρω τι κερδίζω, πόσα θα κερδίσω ή τα χρόνια συμβολαίου» ανέφερε ο 17χρονος Βραζιλιάνος για την επικείμενη μετακίνησή του στη Ρεάλ
Ο Έντρικ, ένας 17χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός που υπέγραψε η Ρεάλ Μαδρίτης όταν ήταν ακόμα μόλις 16, κι ο οποίος θα ενταχθεί στους «μπλάνκος» το 2024 όταν ενηλικιωθεί, είναι πλήρως επικεντρωμένος στο ποδόσφαιρο και στο επικείμενο άλμα στην Ευρώπη.
«Για να είμαι ειλικρινής... μισώ τα κλαμπ, μισώ τα πάρτι, προτιμώ να βγαίνω σε εστιατόρια με την οικογένειά μου. Δεν μου αρέσει καν να ξέρω τι κερδίζω, πόσα θα κερδίσω ή τα χρόνια του συμβολαίου... Θέλω απλώς να παίξω ποδόσφαιρο», ανέφερε συγκεκριμένα ο νεαρός που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην Παλμέιρας, σε συνέντευξή του στο TNT Sports στη Βραζιλία.
«Δόξα τω Θεώ, έφτασα πολύ νέος (σ.σ. σε επαγγελματικό επίπεδο) και μπόρεσα να δω πολλά πράγματα. Μπόρεσα να δω παίκτες που έκαναν λάθη. Πρέπει να μάθεις από άλλους ανθρώπους και μετά να μην κάνεις τα ίδια λάθη», σημείωσε.
Επίσης ανέφερε ότι έχει ήδη μιλήσει με τους συμπατριώτες του Βινίσιους και Ροντρίγκο για το τι τον περιμένει στη Ρεάλ Μαδρίτης: «Όταν ήρθαν για διακοπές στη Βραζιλία μπορέσαμε να μιλήσουμε, ναι, ο Βίνι μου εξήγησε πώς είναι τα πράγματα εκεί... Ότανμου λένε πώς είναι η Ρεάλ, φαντάζομαι τον εαυτό μου ήδη εκεί... Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι πολύ για να μην αγχώνομαι».
Στο Vione Paros, υπό την διαχείρηση της SWOT Hospitality, η φιλοξενία, η γαστρονομία και η θέα στο Αιγαίο συνθέτουν μια πρόταση διαμονής που αποτυπώνει τον σύγχρονο χαρακτήρα του νησιού.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς