Χωρίς προβλήματα θα "κατέβει" η ΑΕΚ στη ρεβάνς με την Αντβέρπ (30/08, 22:00, COSMOTE Sport) με στόχο την πρόκριση στους ομίλους του Champions League αφού ο Ματίας Αλμέιδα υπολογίζει στις υπηρεσίες και του Λιβάι Γκαρσία.
Ο 25χρονος φορ τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την Αντβέρπ στο Βέλγιο αλλά έκανε αγώνα δρόμου και είναι στην αποστολή για τον αγώνα της Τετάρτης. Ο παίκτης ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα στην τελευταία προπόνηση και ο Αλμέιδα θα αποφασίσει για την τύχη του πριν από τον αγώνα!
Με πάνω από 30 χρόνια συνεχή και συνεπή παρουσία στην εκπαίδευση, το IdEF φέρνει την ακαδημαϊκή εμπειρία ενός δημόσιου γαλλικού πανεπιστημίου στην Ελλάδα, χωρίς να χρειάζεται κανείς να μετακομίσει στο εξωτερικό.