ΑΕΚ: Με Λιβάι Γκαρσία στην αποστολή για το παιχνίδι με την Αντβέρπ

ΑΕΚ: Με Λιβάι Γκαρσία στην αποστολή για το παιχνίδι με την Αντβέρπ

Ο 25χρονος φορ ξεπέρασε τον τραυματισμό του από το παιχνίδι του  Βελγίου και τον συμπεριέλαβε στην αποστολή ο Ματίας Αλμέιδα 

5948813
Χωρίς προβλήματα θα "κατέβει" η ΑΕΚ στη ρεβάνς με την Αντβέρπ (30/08, 22:00, COSMOTE Sport) με στόχο την πρόκριση στους ομίλους του Champions League αφού ο Ματίας Αλμέιδα υπολογίζει στις υπηρεσίες και του Λιβάι Γκαρσία.

Ο 25χρονος φορ τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την Αντβέρπ στο Βέλγιο αλλά έκανε αγώνα δρόμου και είναι στην αποστολή για τον αγώνα της Τετάρτης. Ο παίκτης ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα στην τελευταία προπόνηση και ο Αλμέιδα θα αποφασίσει για την τύχη του πριν από τον αγώνα!



Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για τη ρεβάνς με την Αντβέρπ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Γκίνης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Τσούμπερ, Αραούχο, Πόνσε, Ελίασον, Πισάρο.

Ειδήσεις σήμερα

Ρωσία: Σε στενό κύκλο η κηδεία του Πριγκόζιν - Τον έθαψαν δίπλα από τον πατέρα του, απουσίαζε ο Πούτιν

Καματερό: Άγριος ξυλοδαρμός 15χρονου από συμμαθητή του - Τραβούσαν βίντεο από το επεισόδιο και παρακολουθούσαν με απάθεια

Χιου Χέφνερ: Η χήρα του μιλά για την «τοξική» ζωή στο πλάι του 90χρονου που είχε... κουφαθεί από τα πολλά βιάγκρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης