Απορρίπτει ο Θανάσης Αντετοκούνμπο το σενάριο που θέλει τον αδελφό του απρόθυμο να συμμετάσχει στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας και ...άτολμο μπροστά στο μοιραίο «όχι».
Ο μεγάλος αδελφός τονίζει ότι ο Γιάννης θα κάνει το παν για να αγωνιστεί στο Μουντομπάσκετ και ...διαρρηγνύει τα ιμάτιά του. Όταν τον ρωτούν για την υπόθεση Γουόκαπ, του ανθρώπου δηλαδή που απέκτησε διαβατήριο εν μία νυκτί, ο επί δεκαετίες περιθωριοποιημένος από την ελληνική κοινωνία Θανάσης δεν μασάει τα λόγια του.
Στη συναρπαστική συνέντευξη που παραχώρησε, απαντάει επίσης για όσους πιστεύει ότι ο ίδιος παίζει στην Εθνική ομάδα με μέσον, ενώ μιλάει και για τους συγγενείς που γνώρισε στο πρώτο ταξίδι της ζωής του στη Νιγηρία.
Μια διαφορετική Ημέρα Υιοθεσίας και Ενημέρωσης για την Υπεύθυνη Κηδεμονία Ζώων Συντροφιάς (και ειδικά εκείνων που έχουν διασωθεί από τις καλοκαιρινές πυρκαγιές) πραγματοποιείται το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.