Τσιτσιπάς - Μπαντόσα: Το ζευγάρι περπατά πιασμένο χέρι-χέρι στους διαδρόμους του Wimbledon - Δείτε βίντεο

Τσιτσιπάς - Μπαντόσα: Το ζευγάρι περπατά πιασμένο χέρι-χέρι στους διαδρόμους του Wimbledon - Δείτε βίντεο

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στηρίζει ψυχολογικά την Πάουλα Μπαντόσα μετά τον νέο τραυματισμό της Ισπανίδας

tsi_tsi_badisa
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα είχαν όνειρο να παίξουν για πρώτη φορά ως ζευγάρι σε τουρνουά τένις και επέλεξαν για αυτό το Wimbledon. 

Ο τραυματισμός όμως της Ισπανίδας στο παιχνίδι με την Μάρτα Κόστγιουκ ανέτρεψε τα σχεδιά τους. Η Πάουλα Μπαντόσα που δεν έπαιξε λόγω τραυματισμού στο Roland Garros εγκατάλειψε νωρίς και το Wimbledon και όπως δήλωσε είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. 



Κλείσιμο
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς που είναι το αγόρι της τον τελευταίο μήνα έχει αναλάβει να την υποστηρίξει ψυχολογικά και δεν την αφήνει από τα μάτια του. Είναι παντού μαζί στις εγκαταστάσεις του Wimbledon και όταν ο Στέφανος έχει αγώνα εκείνη είναι στο box του και φωνάζει για τον αγαπημένο της. 

Ο τηλεοπτικός φακός τους έπιασε μάλιστα να περπατούν πιασμένοι χέρι-χέρι στις εγκαταστάσεις του τουρνουά και να δείχνουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Τόσο ο Στέφανος όσο και η Πάουλα μοιράζουν αυτόγραφα στους φαν τους και δεν αρνούνται να βγάζουν μαζί τους και φωτογραφίες. 

Ο Τσιτσιπάς έχει στο μυαλό του να φτάσει όσο πιο μακριά μπορεί στο Wimbledon αλλά το ζευγάρι περιμένει και να τελειώσει το Grand Slam για να ξεκινήσουν τις διακοπές τους. 

Ήδη έχουν επισκεφτεί μαζί το Ντουμπάι αλλά και τη Μαγιόρκα και σίγουρα σύντομα θα τους δούμε και στην Ελλάδα. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Βουλιαγμένη και θέλει να δείξει στο κορίτσι του τα μέρη που έζησε όσο ήταν μικρός. 



Ειδήσεις σήμερα:

Απληστία: Οι ακτοπλόοι φέτος... ξέχασαν να μειώσουν τα ναύλα - Μονοπώλιο με «τρελές» τιμές στις Κυκλάδες, Μήλος-Κουφονήσια 107 ευρώ!

Πυρκαγιά σε δασική έκταση στα Τέμπη - Ξεκίνησε από λάστιχο τροχόσπιτου που πήρε φωτιά εν κινήσει!

Βιασμός 12χρονης - Το σκεπτικό του εισαγγελέα: Οι εκβιασμοί της μάνας για τα λεφτά ανάγκασαν την 12χρονη σε εκπόρνευση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης