Wimbledon: Διακοπή λόγω προχωρημένης ώρας στο παιχνίδι του Τσιτσιπά με τον Μάρεϊ - Προβάδισμα με 2-1 για τον Βρετανό

Wimbledon: Διακοπή λόγω προχωρημένης ώρας στο παιχνίδι του Τσιτσιπά με τον Μάρεϊ - Προβάδισμα με 2-1 για τον Βρετανό

Προβάδισμα με 2-1 σετ για τον Άντι Μάρεϊ στον 2ο γύρο του Wimbledon - Το παιχνίδι λόγω προχωρημένης ώρας θα συνεχιστεί την Παρασκευή 

tsitsipas-m
Μετά από 2 ώρες και 54' ο αγώνας του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Άντι Μάρεϊ για τον 2ο γύρο του Wimbledon διακόπηκε λόγω προχωρημένης ώρας. 

Οι Βρετανοί που τηρούν πιστά το πρωτόκολλο επειδή η ώρα πλησίασε  23:00 στην Αγγλία αποφάσισαν να διακόψουν το παιχνίδι και να το συνεχίσουν την Παρασκευή.  Όπως ανακοινώθηκε θα διεξαχθεί φυσικά στο κεντρικό κορτ μετά τον αγώνα του Αλκαράθ με τον Μούλερ και όχι πριν από τις 17:00! 

Ο Άντι Μάρεϊ αν και έχασε το 1ο σετ επέστρεψε και είναι μπροστά με 2-1 (6-7 (3), 7-6 (2), 6-2)! 

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα παίξει την Παρασκευή για 4η σερί ημέρα. Ο αγώνας του με τον Τιμ ξεκίνησε την Τρίτη και λόγω βροχής ολοκληρώθηκε την Τετάρτη και αυτός με τον Μάρεϊ άρχισε την Πέμπτη και αναμένεται να τελειώσει την Παρασκευή! 

Όποιος περάσει θα παίξει με τον Λάζλο Τζέρε το Σάββατο! 


Κλείσιμο

Ο αγώνας

Στο 1ο σετ ο Τσιτσιπάς προηγήθηκε με 2-1 με το σερβίς του και έφτασε στο 5-4. Ο Έλληνας είχε μπρέικ πόιντ (σετ πόιντ) στο 12ο γκέιμ αλλά ο Μάρεϊ το έσβησε και έστειλε το σετ στο τάι μπρέικ. Εκεί ο Τσιτσιπάς βρήκε μίνι μπρέικ και έκλεισε το σετ στο 7-6 (3).

Οι άσοι ήταν 5-3 για τον Τσιτσιπά, οι winners 21-11 και τα αβίαστα λάθη 10-5 για τον Μάρεϊ.

Ο Μαρεϊ προηγήθηκε με 2-1 και 3-2 στο 2ο σετ και έφτασε στο 6-5. Ο Τσιτσιπάς το έστειλε και αυτό στο τάι μπρέικ. Εκεί ο Βρετανός έκανε περίπατο και κέρδισε με 7-6 (2) για να ισοφαρίσει σε 1-1. Τα αβίαστα λάθη ήταν 12-2 κατά του Έλληνα στο 2ο σετ και οι winners 24-13 (Τσιτσιπάς).

Στο 3ο σετ ο Μάρεϊ ξεκίνησε με τριπλό μπρέικ πόιντ και έφτασε σε μπρέικ (1-0). Ο Τσιτσιπάς είχε ευκαιρία να πάρει πίσω το μπρέικ αλλά ο Μάρεϊ έσβησε με άσο το μπρέικ πόιντ. Ο Έλληνας είχε νέο μπρέικ πόιντ αλλά είχε την ίδια τύχη με το προηγούμενο. Τελικά ο Βρετανός έφτασε στο 3-1!

Με το σερβίς του ο Στέφανος μείωσε σε 3-2 και με love game σε 4-3. Ο Τσιτσιπάς δεν μπόρεσε να σπάσει το αντίπαλο σερβίς και έχασε το σετ με 6-4. Στο 3ο σετ ο Μάρεϊ είχε 6-0 άσους, 4-6 αβίαστα λάθη και είχε 80% επιτυχία στο φιλέ! Το παιχνίδι διακόπηκε λόγω προχωρημένης ώρας και θα συνεχιστεί την Παρασκευή!


Ειδήσεις σήμερα:

Κυριάκος Μητσοτάκης: Οι αυξήσεις του 2024 και τα άλλα τρία «δώρα» προς τους συνταξιούχους

Πόπη Τσαπανίδου: Πώς σχολίασε το Twitter την παραίτησή της από τον ΣΥΡΙΖΑ - «Έφυγε με φόρα»

Μύκονος: Οι κλοπές στο νησί «γέννησαν» κατάστημα εκμίσθωσης θυρίδων θησαυροφυλακίου!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης