Euroleague - Κώστας Σλούκας: Οι αντιδράσεις από Άγγλους, Γάλλους, Ισπανούς, Τούρκους, Γερμανούς στο τρίποντο νίκης επί της Φενέρμπαχτσε

Euroleague - Κώστας Σλούκας: Οι αντιδράσεις από Άγγλους, Γάλλους, Ισπανούς, Τούρκους, Γερμανούς στο τρίποντο νίκης επί της Φενέρμπαχτσε

Ο Κώστας Σλούκας «τρέλανε» τους δημοσιογράφους με την τρίποντη βόμβα για το 72-71 του Ολυμπιακού επί της Φενέρ στην Κωνσταντινούπολη

sloukas_fener_xr
Στο πάνθεον των κορυφαίων στιγμών της ιστορίας της Euroleague βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες το απίστευτο τρίποντο νίκης του Κώστα Σλούκα σε «νεκρό» χρόνο απέναντι στη Φενέρμπαχτσε με το οποίο «υπέγραψε» το 72-71 του Ολυμπιακού στην Κωνσταντινούπολη το βράδυ της Τετάρτης.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cscxwdxt5nm9)


Όπως ήταν αναμενόμενο, η τρίποντη «βόμβα» του Έλληνα γκαρντ που έδωσε ξανά το προβάδισμα με 2-1 για τον Ολυμπιακό στη σειρά με την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη, «τρέλανε» τους σπορτσκαστερς.

Πρώτος «χτύπησε» ο Άγγλος δημοσιογράφος που μετέδιδε τον αγώνα για την Euroleague ο οποίος αναφώνησε «ώπα, καλημέρα, καλησπέρα, καληνύχτα» όταν είδε τη μπάλα να καταλήγει στο διχτάκι του καλαθιού της Φενέρμπαχτσε.

Κλείσιμο


Με ουρλιαχτά και «είναι απίστευτο» υποδέχθηκε το τρίποντο του Κώστα Σλούκα ο Γάλλος δημοσιογράφος, ο οποίος δεν μπορούσε να πιστέψει την εξέλιξη του αγώνα και το τι σύνεβη στα τελευταία 3,9 δευτερόλεπτα.



Το καλάθι νίκης του Σλούκα τρέλανε και τον Γερμανό δημοσιογράφο, ο οποίος ξέχασε την περίφημη ψυχραιμία που διακατέχει τους Γερμανούς.

Kostas Sloukas insane 3point dagger!! Fener Olympiakos Euroleague 03/05/2023


Από τη «συλλογή» των αντιδράσεων δεν θα μπορούσε να λείψει και ο Ισπανός δημοσιογράφος, ο οποίος αρχικά εκφώνησε ένα μακρόσυρτο «no» και στη συνέχεια δεν κρατήθηκε και είπε «joder, por favor» (μτφ. γαμώτο Κώστα Σλούκα, σε παρακαλώ).



Αντίθετα ο Τούρκος δημοσιογράφος απλά σιώπησε όταν είδε τη μπάλα να καταλήγει στο καλάθι της Φενέρμπαχτσε προσπαθώντας, με δυσκολία, να συνεχίσει τη μετάδοσή του.


Ο Έλληνας γκαρντ των Πειραιωτών δεν προκάλεσε παροξυσμό μόνο σε όσους περιέγραφαν τον αγώνα αναγκάζοντας μάλιστα τον σπίκερ της EuroLeague να επιλέξει κάτι... ελληνικό όπως το ΩΠΑ και την ατάκα «καλημέρα, καλησπέρα, καληνύχτα», αλλά γνώρισε και την αποθέωση από τους συμπαίκτες του με πρώτο και καλύτερο τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη, ο οποίος κατά την είσοδό του στα αποδυτήρια φώναζε: «Ηγέτης! Ηγέτης! Εσύ, εσύ, εσύ, εσύ, εσύ! Αγόρι μου!».




Και η αλήθεια είναι πως μόνο ένας ηγέτης μπορεί να πάρει πάνω του τέτοια σουτ σε κρίσιμα σημεία ενός αγώνα, όπως άλλωστε έχουν κάνει και κατά το παρελθόν οι Βασίλης Σπανούλης και Γιώργος Πρίντεζης σε ιστορικά ματς της Euroleague απέναντι σε ΤΣΣΚΑ, Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Παναθηναϊκό.

Ο "Σλούκι Λουκ" κατάφερε να πάρει τη σκυτάλη από τα ιερά τέρατα στης ερυθρόλευκης μπασκετικής ιστορίας και πρώην αρχηγούς της ομάδας προσθέτοντας ένα ακόμα τρίποντο που θα μείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη των οπαδών του Ολυμπιακού.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cscy1baxvggh)


Το τρίποντο του Σπανούλη κόντρα στην Μπαρτσελόνα (2012)

19.SPANOULIS 3P SHOT AGAINST FC BARCELONA


Τα πέντε τρίποντα του Σπανούλη κόντρα στην Ρεάλ (2013)

Τα 5 Τρίποντα του Σπανούλη στον τελικό με Ρεάλ με περιγραφή ΕΡΤ και NOVA


Το τρίποντο του Σπανούλη κόντρα στον Παναθηναϊκό (2014)

Ολυμπιακός 68-65 ΠΑΟ (Το τρίποντο-buzzer beater του Σπανούλη | 10/04/2014)


Το τρίποντο του Πρίντεζη κόντρα στην Μπαρτσελόνα (2015)

Giorgos Printezis' Buzzer-Beating Game-Winner!


Το τρίποντο του Σπανούλη κόντρα στην ΤΣΣΚΑ (2015)

To απίστευτο τρίποντο του Σπανούλη (Final Four 2015 - ΤΣΣΚΑ - Ολυμπιακός )


Το τρίποντο του Σπανούλη κόντρα στην ΤΣΣΚΑ (2017)

HD 19-5-2017 ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ BUZZERbeater!!!! FINALfour ΤΣΣΚΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 78-82


«Έκανα τους Ολυμπιακούς να σπάσουν τις τηλεοράσεις τους» σχολίασε από την πλευρά του ο Κώστας Σλούκας στις πρώτες δηλώσεις του μετά το τέλος τουυ αγώνα

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cscywu426tq1)


Ειδήσεις σήμερα:

Τι κρύβεται πίσω από το θρίλερ με τα drones στο Κρεμλίνο - Προς νέα κλιμάκωση ο πόλεμος στην Ουκρανία

Euroleague - Βίντεο: «Ώπααα» - Ακούστε τον Εγγλέζο σπίκερ στο τρίποντο του Σλούκα

Survivor All Star: Αποχώρησε οικειοθελώς ο Χανταμπάκης, το καρέ του τάκου - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης