Στο 36' του αγώνα του Άρη με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο επιθετικός από την Ονδούρα εκτέλεσε κόρνερ και έστειλε απευθείας την μπάλα στα δίχτυα του Ολυμπιακού για το 1-0.
O Άρης πήγε με αυτό το γκολ με προβάδισμα στο ημίχρονο.
Για 40 ημέρες, τα γραφεία της Kaizen Gaming μπήκαν σε ρυθμό FIFA World Cup 2026™. Τύμπανα και ποδοσφαιρικά anthems στην Αθήνα, watch parties από τη Λισαβόνα μέχρι το Μπουένος Άιρες, PS5 tournaments, sticker challenges, δώρα, συναυλίες και μια ξεχωριστή εμπειρία ποδοσφαιρικής προσβασιμότητας συνέθεσαν μια μεγάλη γιορτή που ταξίδεψε σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.