Γεραπετρίτης: Μηνύσεις σε Εμφιετζόγλου και Ακρίτα μετά τους υπαινιγμούς για τη 12χρονη από τον Κολωνό

Γεραπετρίτης: Μηνύσεις σε Εμφιετζόγλου και Ακρίτα μετά τους υπαινιγμούς για τη 12χρονη από τον Κολωνό

O υπουργός Επικρατείας επιλέγει τη νομική οδό - «Θα πρέπει να υπάρχει όριο στη συκοφαντία» ανέφερε ο Γιώργος Γεραπετρίτης σε συνομιλητές του

gerapetritis-emfietzoglou-akrita
Στην αντεπίθεση περνά ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, ο οποίος επιλέγει τη νομική οδό μετά τους βαρείς υπαινιγμούς εις βάρος του σχετικά με την υπόθεση της 12χρονης από τoν Κολωνό.

Ο κ. Γεραπετρίτης την προηγούμενη εβδομάδα κατέθεσε μήνυση εις βάρος του κατασκευαστή και προέδρου της Πατριωτικής Ένωσης Πρόδρομου Εμφιετζόγλου, ο οποίος έκανε αρχικά λόγο για τη σχέση του με την εν λογω υπόθεση.

Μάλιστα ο κ. Γεραπετρίτης συνέχισε τις νομικές του ενέργειες καταθέτοντας μήνυση, σύμφωνα με πληροφορίες, κατά της δημοσιογράφου Έλενας Ακρίτα, η οποία σε ανάρτησή της είχε αναπαράξει το δημοσίευμα για την ανάρτηση του κ. Εμφιετζόγλου, γράφοντας «Καλημερούδια αφεντικά, πώς τα καλοπερνάτε;».

«Θα πρέπει να υπάρχει όριο στη συκοφαντία και το όριο αυτό είναι η ανθρώπινη αξιοπρέπεια» ανέφερε ο Γιώργος Γεραπετρίτης σε συνομιλητές του, σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr.
akrita-anartisi
Ο κ. Γεραπετρίτης έκανε τη μήνυση στον κ. Εμφιετζόγλου την Τρίτη του Πάσχα και στην Έλενα Ακρίτα χθες για τη «χυδαία αναπαραγωγή» της ανάρτησης Εμφιετζόγλου. Επιφυλάσσεται δε και για άλλους που έχουν κάνει αναπαραγωγή, όπως για το αστικό σκέλος αγωγές.

Σχεδόν 4 ώρες μετά η κυρία Ακρίτα απάντησε στη μήνυση Γεραπετρίτη λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν θα με φιμώσετε, ούτε θα με εκφοβίσετε, είμαι απο άλλο ύφασμα εγώ και δεν σκίζομαι εύκολα».

Κλείσιμο
akrita

Λίγο αργότερα επανήλθε και με νέα ανάρτηση στην οποία αναφέρει ότι «Του Γεραπετριτη τα νεύρα κουρέλια. Διόρισε για την τραγωδία των Τεμπών επιτροπή που θεωρούσε «δική του» και στο πόρισμά της η επιτροπή αυτή άδειαζε την κυβερνηση απαριθμώντας τις σοβαρές παραλείψεις και - κυρίως - επιβεβαιώνοντας το ρεπορταζ ότι δεν υπήρχε τηλεδιοικηση από το 2019 και μετά. Βαθιές ανασούλες, κύριε Γεραπετριτη μου, εισπνοή εκπνοή αργά αργά. Τα υπόλοιπα στο δικαστήριο».

akrita_-_gerapetriti

Στο μεταξύ με βίντεο που ανάρτησε στο twitter απάντησε ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου στην εις βάρους του μήνυση που κατέθεσε ο κ Γιώργος Γεραπετρίτης για δηλώσεις που είχε κάνει ο γνωστός κατασκευαστής οι οποίες ενέπλεκαν τον υπουργό Επικρατείας με την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό.

Ο κ. Εμφιετζόγλου χαρακτηρίζει την μήνυση ως «μεγάλη ευκαιρία» προκειμένου όπως λέει να «να δούμε τι είναι ο Γεραπετρίτης» ενώ στην συνέχεια προχωρά σε μια σειρά καταγγελιών για παιδεραστές, κλέφτες και εθνικούς μειοδότες.

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Μητσοτάκης ξεδιπλώνει ατζέντα αύξησης μισθών και μείωσης φόρων - Σήμερα το πρόγραμμα της ΝΔ

Σενάριο τρόμου για θερμοκρασίες έως και 50 βαθμούς στην Ελλάδα - Τι λέει ο Λέκκας

Τουρκία: Ο Ερντογάν ακυρώνει όλες τις σημερινές εμφανίσεις του μετά την ξαφνική αδιαθεσία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης