Γαλλία: Ποινικές διώξεις εναντίον του Χακίμι μετά την καταγγελία βιασμού
Επίσημα κατηγορείται ο Χακίμι για βιασμό μετά την εις βάρος του καταγγελία από νεαρή γυναίκα, με τον Μαροκινό αμυντικό να έχει τεθεί υπό δικαστική επιτήρηση
Σαν «βόμβα» έσκασε στο Παρίσι η εις βάρος του Ασράφ Χακίμι καταγγελία νεαρής γυναίκας για βιασμό πριν μερικές ημέρες. Πλέον όμως, σύμφωνα με το AFP, μετά και την ανάκρισή του, τού έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις και κατηγορείται επίσημα για την υπόθεση, έχοντας τεθεί υπό δικαστική επιτήρηση.
Το φερόμενο θύμα δεν επιθυμούσε να υποβάλει μήνυση και απλά ήθελε να δηλώσει το περιστατικό με την έναρξη εισαγγελικής έρευνας να παίρνει σειρά μετά από αυτό.
Είναι η μέθοδος που διατηρεί ανέπαφο το φυσικό άρωμα και την αυθεντική γεύση του σκληρού σιταριού, «κλειδώνοντας» τις βιταμίνες, τις πολύτιμες πρωτεΐνες του και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος
Η στρατηγική χορηγία για τον ελληνικό αθλητισμό από την Alpha Bank έχει στόχο την στήριξη των αθλητών και ταυτόχρονα την ανανέωση των εμβληματικών ολυμπιακών εγκαταστάσεων.