Χακίμι: Ο δικηγόρος του Μαροκινού χαρακτήρισε «ψευδή» την κατηγορία για βιασμό

Χακίμι: Ο δικηγόρος του Μαροκινού χαρακτήρισε «ψευδή» την κατηγορία για βιασμό

Ο δικηγόρος του Ασράφ Χακίμι υποστήριξε ότι η καταγγελία για βιασμό εναντίον του αστέρα της Παρί Σεν Ζερμέν είναι «ψευδής», αποκαλύπτοντας ότι ο σύλλογος στηρίζει τον ποδοσφαιριστή

hakimi
Μια 24χρονη γυναίκα κατηγόρησε τον Μαροκινό διεθνή αστέρα της Παρί, Ασράφ Χακίμι, ότι τη βίασε στο σπίτι του σε προάστιο του Παρισιού στις 25 Φεβρουαρίου. Οι Γάλλοι εισαγγελείς ξεκίνησαν προκαταρκτική έρευνα για τον ισχυρισμό τη Δευτέρα και ο δικηγόρος του υποστηρίζει ότι η καταγγελία είναι ψευδής.

Σύμφωνα με την Le Parisien, η γυναίκα κατήγγειλε το περιστατικό σε αστυνομικό τμήμα την Κυριακή, αλλά δεν υπέβαλε μήνυση. Ο δικηγόρος του άσου, Φένι Κόλιν δήλωσε: «Οι κατηγορίες είναι ψευδείς. Είναι ήρεμος και θέτει τον εαυτό του στη διάθεση των αρχών».

«Η Παρί Σεν Ζερμέν υποστηρίζει τον παίκτη, ο οποίος αρνείται σθεναρά τις κατηγορίες και εμπιστεύεται τη δικαιοσύνη», ανέφερε από πλευράς της η PSG σε ανακοίνωσή της.

Η εισαγγελία που χειρίζεται την υπόθεση στη Ναντέρ, ένα δυτικό προάστιο του Παρισιού, αρνήθηκε να σχολιάσει. Ωστόσο, κατήγγειλε ότι «οι πληροφορίες που έχουν ήδη δημοσιοποιηθεί» στα μέσα ενημέρωσης «υπονόμευσαν τις απαραίτητες έρευνες για την ανακάλυψη της αλήθειας».

Κλείσιμο
Το δημοσίευμα που περιγράφει λεπτομερώς τις κατηγορίες υποστηρίζει ότι ο Μαροκινός ενημερώθηκε για την έναρξη της έρευνας μόλις 90 λεπτά πριν από την τελετή απονομής των βραβείων Best FIFA Football Awards στο Παρίσι το βράδυ της Δευτέρας.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Live Update: Λεπτό προς λεπτό οι εξελίξεις για τη φονική σύγκρουση τρένων στη Λάρισα

Μαρτυρία από τη μοιραία αμαξοστοιχία: «Πάμε και όπου βγει είπαν οι μηχανοδηγοί»

«Υπάρχει σύγχυση στις γραμμές... Μα πού είναι αυτός ο προϊστάμενος;»: Μαρτυρία σοκ από επιβάτες για τη σύγκρουση τρένων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης