Το ερασιτεχνικό μπάσκετ και γενικότερα, αθλητισμός της Θεσσαλονίκης βυθίστηκε στη θλίψη, αφού ένα νέο παιδί δεν ζει πια αναμεσά μας.
Ο καλαθοσφαιριστής Βασίλης Χριστοδούλου έφυγε από τη ζωή στα 21 του, αφού υπέστη ανακοπή καρδιάς στο σπίτι του. Αγωνιζόταν στην ομάδα «Ιππότες Χαριλάου».
Ο σύλλογος τον αποχαιρέτησε με την παρακάτω ανακοίνωση, αναφέροντας πως όλα πλέον περνάνε σε δεύτερη μοίρα: «Μετά τον ξαφνικό χαμό του Βασίλη Χριστοδούλου, όλα περνάνε σε δεύτερη μοίρα…προς το παρόν δε θα ενημερώνεται η σελίδα της ομάδας…».
Η Groupama Ασφαλιστική μετατρέπει τη σύγχρονη ασφάλιση αυτοκινήτου σε ένα δυναμικό εργαλείο προστασίας, που ακολουθεί τον ρυθμό της καθημερινότητας και τις πραγματικές ανάγκες κάθε οδηγού.
Αξίζει να ανήκεις στο δυναμικά εξελισσόμενο οικοσύστημα του PADU, ειδικά αν είσαι πελάτης της Nova. Γιατί τότε οι επιλογές σου δεν σταματούν στις προσφορές, αλλά διευρύνονται μέσα από ένα περιβάλλον που εμπλουτίζεται διαρκώς με ολοένα και περισσότερα exclusive deals. Εδώ θα τις βρεις όλες.