League Cup: Η Γιουνάιτεντ νίκησε την Νότιγχαμ με 3-0 στο «City Ground» και φούλαρε για τελικό - Δείτε τα γκολ

League Cup: Η Γιουνάιτεντ νίκησε την Νότιγχαμ με 3-0 στο «City Ground» και φούλαρε για τελικό - Δείτε τα γκολ

Ράσφορντ, Βέγκχορστ και Φερνάντες τα γκολ για τους Κόκκινους Διάβολους - Η ρεβάνς στο «Ολντ Τράφορντ» την 1η του Φλεβάρη με το νικητή να παίζει με εκείνον του ζευγαριού Σαουθάμπτον-Νιουκάστλ

Collage_Maker-26-Jan-2023-04_03-AM
Η οδυνηρή ήττα στο «Emirates» δείχνει να ανήκει οριστικά στο παρελθόν για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Προερχόμενοι άλλωστε από το σκληρό 3-2 κόντρα στην Άρσεναλ, οι παίκτες του Έρικ Τεν Χαγκ κάθε άλλο παρά επηρεασμένοι φάνηκαν στο «City Ground», αφού χάρη σε μια μεστή εμφάνιση επικράτησαν άνετα 3-0 της Νότιγχαμ Φόρεστ και έχτισαν γερά θεμέλια πρόκρισης στον τελικό του League Cup.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cq1lsh41yll5)


Παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη που παρευρέθηκε στις εξέδρες του «City Ground», οι Κόκκινοι Διάβολοι δεν άργησαν να δείξουν ποιος είναι το αφεντικό στην αναμέτρηση και ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 6΄. Έπειτα από απίστευτη κούρσα που ξεκίνησε πίσω από το κέντρο, ο Ράσφορντ εισέβαλε στην περιοχή και εκτέλεσε τον Χένεσεϊ στην κλειστή του γωνία, σε μια ακόμα απόδειξη πως βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα.

Δυο λεπτά αργότερα μάλιστα ο Άντονι σπατάλησε μοναδική ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα των φιλοξενούμενων, όμως η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα από το δοκάρι της Φόρεστ. Κι αφού σε εκείνο το σημείο δεν συνέβη το 2-0, οι γηπεδούχοι ανέβηκαν και κόντεψαν να ισοφαρίσουν στο 23΄. Έπειτα από αστραπιαία αντεπίθεση, ο Σάριτζ πάτησε περιοχή και νίκησε τον Ντε Χέα στο τετ-α-τετ, όμως το γκολ ακυρώθηκε μέσω VAR για οφσάιντ.

Παρά το πεσμένο ηθικό ωστόσο για το ακυρωθέν γκολ, η Νότιγχαμ απείλησε ξανά λίγο αργότερα με οβίδα του Σκάρπα που έδιωξε ο Ντε Χέα (26΄), προτού οι μηχανές της Γιουνάιτεντ πάρουν και πάλι μπρος. Αρχικά ο Χένεσεϊ νίκησε στο τετ-α-τετ τον Άντονι για να κρατήσει ζωντανή την ομάδα του (32΄), όμως δεν μπορούσε να κάνει τίποτα όταν στο 45΄όταν ο Βέγκχορστ πήρε το ριμπάουντ μέσα στην περιοχή για να στείλει τη μπάλα στον ουρανό των διχτύων και να ανοίξει λογαριασμό με τους Κόκκινους Διάβολους.

Στο 54΄μάλιστα ο Έρικσεν λίγο έλειψε να κάνει τρία τα τέρματα των φιλοξενούμενων όταν το εκπληκτικό του σουτ τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι, ενώ έξι λεπτά αργότερα η Φόρεστ απάντησε με δυνατό τελείωμα του Γκιμπς Γουάιτ που πέρασε πάνω από την εστία (60΄). Με εξαίρεση αυτή την αναλαμπή ωστόσο, η Γιουνάιτεντ παρέμενε κυρίαρχη σε ολόκληρο το β΄μέρος και τελικά έφτασε και σε τρίτο γκολ με τον Μπρούνο Φερνάντες.

Στο 89΄η μπάλα στρώθηκε στον Πορτογάλο έπειτα από σύγχυση στην άμυνα της Φόρεστ και εκείνος με μονοκόμματο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, χαρίζοντας ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης στους Διάβολους ενόψει και της ρεβάνς στο «Ολντ Τράφορντ» την 1η του Φλεβάρη.

Νότιγχαμ Φόρεστ (Στιβ Κούπερ): Χένεσεϊ, Οριέ, Ουόραλ, ΜακΚένα, Λόντι (73΄Γουίλιαμς), Φρόιλερ, Ντανίλο (59΄Κόλμπακ), Γκιμπς Γουάιτ (73΄Ο΄Μπράιεν), Σκάρπα (64΄Λίνγκαρντ), Σάριτζ (64΄Ντένις), Τζόνσον

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Έρικ Τεν Χαγκ): Ντε Χέα, Μπισάκα, Λίντελοφ, Μαρτίνες, Μαλάσια, Έρικσεν (71΄Φρεντ), Κασεμίρο, Μπρούνο Φερνάντες, Ράσφορντ (57΄Γκαρνάτσο), Άντονι (71΄Πελίστρι), Βέγκχορστ (86΄Ελάνγκα)




Πηγή:www.gazzetta.gr



Ειδήσεις σήμερα:

Σε γυναικείες φυλακές τρανς κρατούμενη που βίασε δύο κοπέλες πριν αλλάξει φύλο


Τα λένε στο Μιλάνο για το Qatargate Ιταλοί και Βέλγοι εισαγγελείς - Στο τραπέζι οι λογαριασμοί Παντσέρι και Τζόρτζι

Συνελήφθη ο δράστης της δολοφονίας του 47χρονου στην Καλαμάτα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης