Σούπερ Καπ Ισπανίας: Ο Πικέ έβγαλε περισσότερα χρήματα από Ρεάλ και Μπαρτσελόνα

Σούπερ Καπ Ισπανίας: Ο Πικέ έβγαλε περισσότερα χρήματα από Ρεάλ και Μπαρτσελόνα

Η προμήθεια που πήρε η εταιρία του παλαίμαχου Ισπανού ποδοσφαιριστή, για τη συμμετοχή της στη συμφωνία με τη Σαουδική Αραβία που φιλοξένησε τους αγώνες, είναι μεγαλύτερη από τα χρηματικά έπαθλα των δύο φιναλίστ του ισπανικού Σούπερ Καπ

pique
Τις τελευταίες ημέρες (για να ακριβολογούμε τους τελευταίους μήνες) ο Ζεράρ Πικέ είναι στο προσκήνιο όχι για ιδιαίτερα ευχάριστους λόγους...

Μετά το θόρυβο που προκάλεσε το διαζύγιο του με την Σακίρα, η πρώην σύζυγός του τον... τρόλαρε με το νέο της τραγούδι, με τον ίδιο να απαντά στις σπόντες και το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι να γίνεται και πάλι viral.

Πάντως ότι κι αν συμβαίνει στην προσωπική του ζωή, η αλήθεια είναι ότι επιχειρηματικά ο Πικέ αποδεικνύεται εξίσου ικανός όπως ήταν και ο ποδοσφαιριστής.

Έχοντας ιδρύσει εδώ και χρόνια μια δική του εταιρία, ενεπλάκη στη διεξαγωγή του ισπανικού Σούπερ Καπ στη Σαουδική Αραβία (έχει κλειστεί εξαετές συμβόλαιο που τρέχει εδώ και μια τριετία), προακαλώντας εκείνη την εποχή αρκετές αντιδράσεις καθώς ήταν ακόμη εν ενεργεία ποδοσφαιριστής.

Το deal προχώρησε κανονικά όμως καθώς τα χρήματα ήταν πάρα πολλά για όλους τους εμπλεκόμενους και εξακολουθούν να είναι μια σημαντική πηγή εσόδων...

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ η ισπανική ομοσπονδία εισέπραξε για τη φετινή διοργάνωση 40 εκατ. ευρώ, με τις δύο φιναλίστ (η νικήτρια Μπαρτσελόνα και η ηττημένη Ρεάλ) να παίρνουν από 2.8 εκατ. ευρώ, ενώ οι ηττημένες των ημιτελικών (Βαλένθια και Μπέτις) πήραν από 1.5 και 750 χιλιάδες αντίστοιχα.

Ωστόσο η εταιρία του Πικέ πήρε ως νόμιμη προμήθεια για τη συμμετοχή της στις διαπραγματεύσεις το ποσό των 4 εκατ. ευρώ και είναι η δεύτερη κερδισμένη οικονομικά πίσω από την Ομοσπονδία που θα βάλει περίπου 20 εκατ. στα ταμεία της.

Ειδήσεις σήμερα:

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Το «τελευταίο αντίο» σε 50 φωτογραφίες

Μητσοτάκης: Στις πρώτες εκλογές θέλουμε αποτέλεσμα που να εγγυάται αυτοδυναμία στις δεύτερες

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Ο θάνατός του ένωσε την βασιλική οικογένεια της Ισπανίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης