Ζεράρ Πικέ: Το είπε και το έκανε - Τρολάρει τη Σακίρα πηγαίνοντας με Twingo στο γήπεδο, δείτε βίντεο

Ζεράρ Πικέ: Το είπε και το έκανε - Τρολάρει τη Σακίρα πηγαίνοντας με Twingo στο γήπεδο, δείτε βίντεο

Η μεγάλη κόντρα ανάμεσα στον Ζεράρ Πικέ και τη Σακίρα συνεχίζεται

pike
Ο Ζεράρ Πικέ το είπε και το έκανε, επιλέγοντας να πάει στο γήπεδο οδηγώντας ένα λευκό Renault Twingo.

Τον ασκό του Αιόλου φαίνεται πως άνοιξαν οι δηκτικοί στίχοι της Σακίρα στο νέο της τραγούδι με την τραγουδίστρια να μην μπορεί να αφήσει πίσω της τα λάθη του Πικέ. Έτσι, με κάθε ευκαιρία εκφράζει τη δυσαρέσκεια και τον θυμό της, απέναντι στον άλλοτε αγαπημένο σύντροφό της.

Στο «στόχαστρό» της αυτή τη φορά η νεαρή αγαπημένη του Πικέ, η οποία αποτέλεσε και την «πέτρα του σκανδάλου» στη σχέση τους. Η τραγουδίστρια στο νέο κομμάτι δείχνει να αναφέρεται στην 22χρονη λέγοντας: «Αξίζω όσο δύο 22άρες. Αντάλλαξες μια Ferrari με ένα Twingo. Αντάλλαξες ένα Rolex με ένα Casio».

Από την πλευρά του, ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα δεν άφησε αναπάντητες τις σπόντες της Σακίρα, περνώντας στην αντεπίθεση. Έτσι, αφού έκανε την εταιρία ρολογιών «Casio» χορηγό του πρωταθλήματος Kings League που έχει, σήμερα το πρωί (Κυριακή 15/1), ο Πικέ πήγε στο προπονητικό κέντρο με ένα Renault Twingo. Μάλιστα, βγαίνοντας από το αμάξι, ήταν πολύ χαμογελαστός.

Δείτε βίντεο:

Κλείσιμο
Υπενθυμίζεται πως σε event που αφορούσε το Kings League, τη λίγκα ποδοσφαίρου 7×7, που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία στην πλατφόρμα Twitch, ο 35χρονος ανακοίνωσε πως η εταιρία Casio είναι πλέον σπόνσορας του πρωταθλήματος.

Όταν το ανακοίνωσε οι υπόλοιποι που συμμετείχαν στο event άρχισαν να γελούν: «Φίλε μας δουλεύεις τώρα, έτσι;» ακούστηκε να λέει ένας. «Είναι καλά ρολόγια. Κρατάνε μια ζωή» απάντησε ο Πικέ, ο οποίος σε όλη τη διάρκεια άφηνε υπονοούμενα και χρησιμοποιούσε λέξεις που ακούγονται στο τραγούδι.

Στην εκπομπή συμμετείχε και ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα και της Μάντσεστερ Σίτι, Κουν Αγουέρο, ο οποίος είναι πρόεδρος ομάδας που λαμβάνει μέρος στην Kings League του Πικέ: «Για το τραγούδι της Σακίρα μπήκε!» είπε για το νέο deal και ερωτώμενος για το αν το τραγούδι της αναφέρεται στον Πικέ, απάντησε: «Εεεε, νομίζω πως ναι!».



Επίσης, ο πρώην κεντρικός αμυντικός είπε πως στην τρίτη αγωνιστική της λίγκας του, θα πάει στο γήπεδο με ένα αυτοκίνητο Twingo: «Τι έγινε τώρα, δεν μπορώ να κλείσω προσωπικές συμφωνίες με χορηγούς; Γιατί εγώ θα έρθω με ένα Twingo» δήλωσε.

Παράλληλα, η Renault χρησιμοποιώντας μέρος του ρεφρέν του τραγουδιού απευθύνθηκε στη διεθνούς φήμης τραγουδίστρια: «Για αγόρια και κορίτσια σαν εσένα. Δυνάμωσε την ένταση!» έγραψε στο Twitter.

Η εταιρεία συνόδευσε την ανάρτηση με την εικόνα ενός κόκκινου Twingo με έναν κύκλο με τον αριθμό 22 στην πόρτα του οδηγού. Ο αριθμός παραπέμπει στον στίχο «Αξίζω για δύο 22χρονα», την ηλικία που είχε η Κλάρα Κία, όταν ξεκίνησε τη σχέση της με τον Ζεράρ Πικέ.



Η Σακίρα και ο Ζεράρ Πικέ ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους ύστερα από 11 χρόνια σχέσης και έχοντας αποκτήσει δύο γιους, τον 9χρονο Μίλαν και τον 7χρονο Σάσα. Το ζευγάρι γνωρίστηκε στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ του τραγουδιού Waka-Waka που ήταν το επίσημο τραγούδι του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2010.

Ειδήσεις σήμερα:

Η κατάρα των Πρίσλεϊ: Ο αιμομικτικός γάμος και οι θάνατοι από την ίδια αιτία

Miss Universe: Το μήνυμα της ελληνικής συμμετοχής για την επιστροφή των Γλυπτών: «Take me home»

Κούλλης Νικολάου: «Παρακαλούσα γονατιστός τον Άγιο Νεκτάριο να προστατεύσει το παιδί μου»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης