Τον περασμένο Σεπτέμβριο ο Βινίσιους είχε σκοράρει κόντρα στην Μαγιόρκα και πανηγύρισε χορεύοντας μέσα στο γήπεδο. Ο χορός του ενόχλησε πολλούς στην Ισπανία και κάποιοι τον αποκάλεσαν «μαϊμού».
Στη γνωστή ισπανική εκπομπή, El Chiringuito, ο πρόεδρος της ισπανικής ένωσης ποδοσφαιρικών μάνατζερ, Πέδρο Μπράβο, τον χαρακτήρισε και εκείνος "μαϊμού" λόγω του πανηγυρισμού του.
Τον παίκτη είχαν υπερασπιστεί τότε ο Πελέ, ο Νεϊμάρ και άλλοι συνάδελφοι του. Η ιστορία επαναλήφθηκε την Παρασκευή στο παιχνίδι με την Βαγιαβολίδ. Η Ρεάλ επικράτησε με 2-0, και ο Βινίσιους έδωσε στο 88ο λεπτό την θέση του στον Λούκα Μόντριτς.
Τότε μία μερίδα οπαδών των γηπεδούχων του πέταξε μπουκάλια και τον αποκάλεσε «γαμ@@@@ μαϊμού».
Ο Βραζιλιάνος αντέδρασε με την νέα επίθεση και κατηγόρησε την La Liga:
Κλείσιμο
«Οι ρατσιστές συνεχίζουν να πηγαίνουν στα γήπεδα και να βλέπουν τη μεγαλύτερη ομάδα στον κόσμο και η La Liga συνεχίζει να μην κάνει τίποτα. Θα συνεχίσω να κρατάω το κεφάλι μου ψηλά και να πανηγυρίζω τις νίκες μου και της Ρεάλ. Στο κάτω - κάτω, είναι δικό ΜΟΥ λάθος».
Ο Γενικός διευθυντής της DigiCar, Δημήτρης Δαλιάνης, μας εξηγεί πώς η εταιρεία επιταχύνει τη μετάβαση επιχειρήσεων και ιδιωτών στην ηλεκτροκίνηση, με ευέλικτες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες leasing ηλεκτρικών οχημάτων
Αυτά τα Χριστούγεννα τα Max Stores σε καλούν να ανακαλύψεις όμορφα δώρα, μοναδικά στολίδια, προσεγμένα διακοσμητικά, άπειρες ιδέες και εκατοντάδες παιχνίδια για όλα τα αγαπημένα σου πρόσωπα.
Μέσα από κάθε δράση της, η ΔΩΔΩΝΗ ενισχύει τις τοπικές κοινωνίες και υιοθετεί πρακτικές που σέβονται τον άνθρωπο και το περιβάλλον - Τι δείχνουν τα στοιχεία της Έκθεσης Βιώσιμης Ανάπτυξης 2024 για τις επιδόσεις της.