Κόντε: «Βλέπω αδικία, το VAR κάνει μεγάλη ζημιά»

Κόντε: «Βλέπω αδικία, το VAR κάνει μεγάλη ζημιά»

Ο προπονητής της Τότεναμ, Αντόνιο Κόντε, εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στους διαιτητές του αγώνα με την Σπόρτινγκ, αφότου ακύρωσαν το γκολ του Χάρι Κέιν που θα έκλεινε τη θέση των Σπερς στη νοκ-άουτ φάση του Champions League

conte_0
Ο Αντόνιο Κόντε αποβλήθηκε μετά την ακύρωση του τέρματος του Χάρι Κέιν στην ισοπαλία 1-1 με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και δεν θα κοουτσάρει την ομάδα του στην Μασσαλία την Τρίτη, σε ένα ματς που χρειάζεται ισοπαλία για να διασφαλιστεί η πρόκριση. Ο αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας κρίθηκε μέσω VAR ως οφσάιντ κατά χιλιοστά και ο Ιταλός κόουτς των «Σπερς» ήταν έξω φρενών με την εξέλιξη της φάσης κάτι που φάνηκε και στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα.

«Θα ήθελα να δω αν μια τέτοιου είδους απόφαση θα παρθεί με μια κορυφαία ομάδα σε ένα σημαντικό παιχνίδι», είπε έξαλλος ο Κόντε. «Θα ήθελα να δω αν το VAR είναι τόσο γενναίο για να πάρει αυτή την απόφαση. Το VAR κάνει μεγάλη ζημιά, μεγάλη αδικία. Δεν μου αρέσει αυτού του είδους η κατάσταση. Δεν βλέπω θετικά πράγματα. Είμαι πραγματικά αναστατωμένος γιατί μερικές φορές μπορείς να αποδεχτείς αυτήν την κατάσταση και μερικές φορές δεν είναι καλό, γιατί δεν βλέπω την ειλικρίνεια, κι όταν το βλέπω αυτό στενοχωριέμαι πολύ. Τώρα δεν ξέρουμε τι θα γίνει την επόμενη εβδομάδα. Αν αποκλειστούμε, τότε θέλω να δω. Όταν επινοείς τέτοιου είδους καταστάσεις, δημιουργείς μεγάλη ζημιά στον σύλλογο».

Ο Κόντε υποστήριξε ότι ήταν η τελευταία φορά που η Τότεναμ διαψεύστηκε από αξιωματούχους αγώνα σε εγχώριες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις και κάλεσε τον σύλλογό του να υπερασπιστεί τον εαυτό του. «Επαναλαμβάνω αυτή την άδικη απόφαση γιατί η μπάλα είναι μπροστά στον Κέιν», είπε. «Το γκολ είναι γκολ. Δεν καταλαβαίνω τη γραμμή που βάζουν. Είναι πολύ δύσκολο να σχολιάσω αυτή την απόφαση. Δεν ξέρω γιατί, μεταξύ Premier League και Champions League, δεν είμαστε τόσο τυχεροί. Δεν είμαστε τόσο τυχεροί με το VAR, αλλά νομίζω ότι δημιουργούν μεγάλη ζημιά»

ΠΗΓΗ: https://www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης: Έχουμε τη διάθεση να επιστρέφουμε το μέρισμα της ανάπτυξης στους πιο αδύναμους

Η αλλόκοτη «μπηχτή» του Μάθιου Πέρι για τον Κιάνου Ριβς στα απομνημονεύματά του

Πώς θα λειτουργήσουν καταστήματα και επιχειρήσεις ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου - Τι ισχύει για τα σούπερ μάρκετ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης