«Καρφιά» Φαν Μπάστεν για Νεϊμάρ: «Κλαψιάρης και προκλητικός, κάποιος να τον βάλει στη θέση του»
Σκληρή κριτική κατά του Νεϊμάρ άσκησε ο Μάρκο Φαν Μπάστεν στην ολλανδική τηλεόραση, δηλώνοντας ότι θα χειροκροτήσει όποιον καταφέρει να τον βάλει στη θέση του
Ο πιο διάσημος... hater του Νεϊμάρ «ξαναχτύπησε». Ο Μάρκο Φαν Μπάστεν μίλησε για άλλη μια φορά με τα χειρότερα λόγια για τον Βραζιλιάνο σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, εστιάζοντας στην προκλητική του συμπεριφορά κατά τη διάρκεια των αγώνων, με αφορμή και το επεισοδιακό παιχνίδι κόντρα στη Ρεμς.
Ο παλαίμαχος θρύλος σχολίασε στο κανάλι «Ziggo Sport» της ολλανδικής τηλεόρασης την τάση του «Νέι» να γκρινιάζει προς τους διαιτητές και να διαμαρτύρεται για φάουλ, δηλώνοντας πως πηγαίνει γυρεύοντας και πως ο ίδιος θα χειροκροτούσε όποιον τον βάλει στη θέση του.
«Είναι κλαψιάρης, προκαλεί συνεχώς. Τη μια στιγμή κάνει φάουλ ο ίδιος σε κάποιον και την επόμενη το παίζει θύμα ξανά. Κάνει σαν να μην επιτρέπεται να τον ακουμπήσει κανείς. Κάποιος πρέπει να τον βάλει στη θέση του κι εγώ θα χειροκροτούσα όποιον το έκανε. Είναι ένας πολύ ενοχλητικός παίκτης μέσα στο γήπεδο», είπε αρχικά και συμπλήρωσε:
«Εκείνος είναι που προκαλεί εντάσεις. Με τη δική του αρνητική συμπεριφορά, αρχίζουν και οι υπόλοιποι να ξεφεύγουν. Είναι άσχημο για μια τόσο μεγάλη ομάδα να συμβαίνουν όλα αυτά, ήταν πολύ ενοχλητικό παιχνίδι. Και πιστεύω ότι ο Νεϊμάρ ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής. Πηγαίνει γυρεύοντας. Είναι καλός παίκτης, αλλά ασχολείται με τα πάντα εκτός από το ποδόσφαιρο. Γκρινιάζει στον διαιτητή, στους επόπτες. Είναι κωμικός άνθρωπος»
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γης, οι δενδροφυτεύσεις σε Χίο και Βόρεια Εύβοια, που υλοποιούνται σε συνεργασία με τον περιβαλλοντικό οργανισμό we4all, αναδεικνύουν μια στρατηγική με συνέπεια και μετρήσιμα αποτελέσματα.
Καθώς τα εργαλεία πολλαπλασιάζονται και η τεχνολογία διεισδύει σε κάθε επιχειρησιακή λειτουργία, η ανάγκη για ξεκάθαρη κατεύθυνση γίνεται πιο επιτακτική από ποτέ. Το ερώτημα όμως παραμένει ουσιαστικό: Ποιος μπορεί να συνδέσει το business με την Τεχνολογία στο επίπεδο των αποφάσεων;