Μπορεί ο Πέδρο Μαρτίνςνα είδε από κοντά τη Χαλ, να συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση της ομάδας για να αναλάβει προπονητής της αλλά τελικά δεν θα καθίσει στον πάγκο της.
Η ομάδα του Ατζούν αποφάσισε να διακόψει τις διαπραγματεύσεις αν και είχαν συμφωνήσει προφορικά. Στην Αγγλία υποστηρίζουν ότι ο Μαρτίνς έκανε πίσω αφού περιμένει τη Γουλβς.
«Μετά από εκτεταμένη συζήτηση με τον Πέδρο Μαρτίνς δεν καταφέραμε να φτάσουμε σε συμφωνία οπότε αποφασίσαμε να τερματίσουμε τις διαπραγματεύσεις. Ο Πέδρο είναι ένας εξαιρετικός προπονητής αλλά δεν αισθανόμαστε ότι ήμασταν σε θέση να φτάσουμε τις απαιτήσεις του, για αυτό τον ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον του για την Χαλ και του ευχόμαστε το καλύτερο για το μέλλον».
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους