Ο Δημήτρης Ιτούδηςμίλησε στους παίκτες του μετά την νίκη επί της Μεγάλης Βρετανίας και έκανε ειδική μνεία στους Λούντζη, Σλούκα και Παπαγιάννη.
Η Εθνική μας επικράτησε της Μεγάλης Βρετανίας σε ένα ματς που δεν έπαιξε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και πλέον έχει μπροστά της τη μάχη πρωτιάς με την Ουκρανία που έκανε την έκπληξη κόντρα στην οικοδέσποινα Ιταλία.
Μετά το τέλος του ματς με τους Βρετανούς, ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησε στους παίκτες του στα αποδυτήρια και έδειξε τη χαρά του που τους προπονεί, ενώ έδωσε τα εύσημα σε Λούντζη, Σλούκα και Παπαγιάννη.
«Σήμερα κάνατε φοβερή δουλειά. Ήταν μία από αυτές τις μέρες που λατρεύω να είμαι ο προπονητής σας», ανέφερε στην αρχή, ενώ στη συνέχεια μοίρασε τα μπράβο του στους Μιχάλη Λούντζη, αλλά και στην εξαιρετική συνεργασία τουΚώστα Σλούκα με τον Γιώργο Παπαγιάννη. Στο τέλος έδωσε τα συγχαρητήρια στους παίκτες του και για την μαθηματική πρόκριση στον επόμενο γύρο, ωστόσο τους τόνισε πως από εδώ και πέρα η αποστολή είνα διαφορετική.
Δείτε στο video της ΕΟΚ τον λόγο του προπονητή της Εθνικής μας στα αποδυτήρια
Υπάρχουν στιγμές που η πόλη, παρά τον θόρυβο, την κίνηση και το ασταμάτητο τρέξιμο, μοιάζει να επιβραδύνει για λίγο σαν να σου λέει «έλα, πάρε μια ανάσα». Αυτή την αίσθηση προσφέρει και η νέα πρωτοβουλία της Uber, μια μικρή επιστροφή χρόνου μέσα στο χάος της πόλης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.