Η Βερόνικα ήταν στην εξέδρα και χόρευε την ώρα του αγώνα κρατώντας στα χέρια την ελληνική σημαία.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cmhxfv3xv1c1)
Η μητέρα των πέντε Αντετοκούνμπο έδειξε να διασκεδάζει με το παιχνίδι και την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι 19.443 θεατές στο ΟΑΚΑ.
Στο παρκέ άλλωστε έπαιζαν τα παιδιά τους, ο Γιάννης και ο Θανάσης.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cmhxy6yu33wp)
Κλείσιμο
Ο Κώστας είναι τραυματίας ενώ ο Άλεξ έχει "κοπεί" από την εθνική ομάδα. Ο πέμπτος αδελφός είναι ο Φράνσις ο οποίος όμως δεν παίζει μπάσκετ.
Η Βερόνικα Αντετοκούνμπο που ξεκίνησε μαζί με τον σύζυγο της (έχει φύγει από τη ζωή) για μια καλύτερη ζωή στην Ελλάδα απέκτησε την ελληνική υπηκοότητα το 2021 σε τελετή στο Μέγαρο Μαξίμου παρουσία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.
«Είναι μία απίστευτη εμπειρία! Είμαι ευγνώμων για την τιμή. Ευλογημένη για την αναγνώριση του τρόπου με τον οποίο μεγάλωσα τα παιδιά μου! Είμαι πολύ χαρούμενη που πήρα το ελληνικό διαβατήριο και την υπηκοότητα! Η Ελλάδα έχει υπάρξει ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της ιστορίας της δικής μου και της οικογένειας μου και η τιμή αυτή, είναι μία απίστευτη προσθήκη στην ιστορία αυτή!
Είναι τιμή και προνόμιο να συναντούμε τον πρωθυπουργό και να καθόμαστε μαζί με την πρώτη γυναίκα Πρόεδρο της Δημοκρατίας! Τα πάντα μπορούν να συμβούν με σκληρή δουλειά, αγάπη και αφοσίωση! Για τις μητέρες του κόσμου, σας παρακαλώ να υποστηρίξετε τα όνειρα των παιδιών σας με αγνή αγάπη, όσο «τρομακτικά» κι αν δείχνουν τα όνειρα αυτά!
Τα πάντα μπορούν να συμβούν! Να είστε πάντα θετικοί! Συγχαρητήρια Άλεξ! Συγχαρητήρια και σε μένα, που γίναμε Έλληνες υπήκοοι!», είχε γράψει στα social media τότε η Βερόνικα Αντετοκούνμπο.
Υπάρχουν στιγμές που η πόλη, παρά τον θόρυβο, την κίνηση και το ασταμάτητο τρέξιμο, μοιάζει να επιβραδύνει για λίγο σαν να σου λέει «έλα, πάρε μια ανάσα». Αυτή την αίσθηση προσφέρει και η νέα πρωτοβουλία της Uber, μια μικρή επιστροφή χρόνου μέσα στο χάος της πόλης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.