Ο Ολυμπιακός έχοντας στο πλευρό του 14.000 οπαδούς του ξεπέρασε με άνεση το εμπόδιο της Φενέρ και θα παίξει την Κυριακή (21:00) με την Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Final-4 της Euroleague στο Τ-Center.
Ο κόσμος του Ολυμπιακού δημιούργησε από νωρίς τρομερή ατμόσφαιρα στο γήπεδο και δεν σταμάτησε δευτερόλεπτο να φωνάζει για την αγαπημένη του ομάδα.
Το Olympiacos BC TV κατέγραψε σε βίντεο τις αντιδράσεις του κόσμου στην διάρκεια του ημιτελικού αλλά και την αποθέωση του Γιώργου Μπαρτζώκα και την ομιλία στα αποδυτήρια.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.