Γιουβέντους - Ατλέτικο: Φιλική τεσσάρα με Μοράτα

Γιουβέντους - Ατλέτικο: Φιλική τεσσάρα με Μοράτα

Λίγες ημέρες μετά από την ολοκλήρωση του δανεισμού του στη Γιουβέντους ο Αλβάρο Μοράτα οδήγησε την Ατλέτικο στη νίκη με 4-0 μέσα στο Τορίνο

moprata
Ασταμάτητη στα φιλικά η Ατλέτικο Μαδρίτης, ασταμάτητος και ο Άλβαρο Μοράτα κόντρα στην πρώην ομάδα του. Λίγες μόλις εβδομάδες αφότου αποτέλεσε παρελθόν από τη Γιουβέντους, ο Ισπανός στράικερ επέστρεψε στο Τορίνο αυτή τη φορά ως αντίπαλος σε φιλικό με τους Ροχιμπλάνκος και τη «διέλυσε» με χατ-τρικ για το τελικό 0-4!



Στο ματς που διεξάχθηκε στο προπονητικό κέντρο της Γηραιάς Κυρίας, ο Μοράτα ήταν «καυτός» και άνοιξε το σκορ μόλις στο 10' πλασάροντας άψογα τον Σέζνι.

Κλείσιμο
Αφού ο Φέλιξ έχασε πέναλτι για το 0-2, το πέτυχε τελικά ο Ισπανός με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 43', νικώντας κατά-κράτος τον Ντανίλο στο σπριντ και στην ντρίμπλα.

Στο 62', μάλιστα, ολοκλήρωσε το χατ-τρικ κόντρα στην πρώην ομάδα του από ασίστ του Λεμάρ, για να διαμορφώσει το τελικό 4-0 ο Κούνια στις καθυστερήσεις. «Άχαστη», λοιπόν, η ομάδα του Σιμεόνε στα φιλικά προετοιμασίας, με τέσσερις νίκες σε ισάριθμα ματς και συνολικά γκολ 13-1!



Υπενθυμίζεται ότι ο Άλβαρο Μοράτα αγωνίστηκε ως δανεικός τις τελευταίες δύο σεζόν στη Γιουβέντους, η οποία, όμως, δεν ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς του κι έτσι ο ίδιος επέστρεψε στην ισπανική πρωτεύουσα και την Ατλέτικο.

Πηγή: www.gazzetta.gr 


Όλες οι ειδήσεις

Η Ταϊβάν «απαντά» με πλοία και αεροσκάφη στις ασκήσεις τις Κίνας

Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στο Άγιο Όρος

Κιμ Καρντάσιαν - Πιτ Ντέιβιντσον: Τα λόγια αγάπης, τα τατουάζ, ο Κάνιε Γουέστ και το «αντίο»



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης