Ολυμπιακός - Σλόβαν: Χάνει το πρώτο παιχνίδι ο Βάις
Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού δεν θα ενισχύσει την Σλόβαν στο «Γ. Καραϊσκάκης»
Χωρίς τον Βλάντιμιρ Βάις θα παραταχθεί η Σλόβαν Μπρατισλάβας στο πρώτο παιχνίδι του γ' προκριματικού γύρου του Europa League με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης".
Ο Σλοβάκος που έχει περάσει και τον Ολυμπιακόέχει πρόβλημα στη γάμπα, σύμφωνα με τα ΜΜΕ στη χώρα του, και έτσι δεν θα είναι στην Αθήνα για το παιχνίδι της Πέμπτης (22:00).
Vladimír Weiss mladší opustil štadión o barlách. Je to svalové zranenie, pravdepodobne niečo s lýtkom. pic.twitter.com/nhJjsFhBUD
Στο ματς με τη Φερεντσβάρος στις 28/7, αποχώρησε από το γήπεδο με πατερίτσες. Ο τραυματισμός του είναι πιο σοβαρός απ' ότι υπολόγιζε το ιατρικό τιμ της ομάδας κι έτσι δεν θα δώσει το «παρών» στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων στο Φάληρο.
Το OLON συνδυάζει ηλεκτρονικές πληρωμές, επιχειρηματικές εφαρμογές και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας σε ένα ενιαίο οικοσύστημα, διευκολύνοντας την καθημερινότητα των επιχειρήσεων και αναβαθμίζοντας την εμπειρία των καταναλωτών.
Με επίκεντρο τον εξηλεκτρισμό, τον αυτοματισμό και την ψηφιακή νοημοσύνη, η Schneider Electric επαναπροσδιορίζει τον ρόλο της ενεργειακής τεχνολογίας, συνδέοντας την καινοτομία με την αποδοτικότητα και τη βιωσιμότητα.