Λουτσέσκου: «Δεν θέλω κατεβασμένα κεφάλια, βγάλτε εγωισμό»

Λουτσέσκου: «Δεν θέλω κατεβασμένα κεφάλια, βγάλτε εγωισμό»

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 2-0 από την Λέφσκι Σόφιας στο Conference League και ο Ραζβάν Λουτσέσκου προσπαθεί να ανεβάζει το ηθικό των παικτών για τη ρεβάνς της Πέμπτης

5648199
«Ντόπες» από τον Ραζβάν Λουτσέκου προς τους παίκτες του ΠΑΟΚ εν όψει της ρεβάνς της Τούμπας (28/7) με την Λέφσκι Σόφιας.

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε στο πρώτο παιχνίδι του 2ου προκριματικού γύρου του Conference League με 2-0 στη Σόφια και θα έχει δύσκολο έργο στην έδρα του.

Ο Ρουμάνος τεχνικός που δεν θέλει να δει την ομάδα του να μένει εκτός Ευρώπης από τον Ιούλιο είπε στους παίκτες του:

«Δεν θέλω να βλέπω κατεβασμένα κεφάλια. Πρέπει να παραδεχτούμε ότι κάναμε ένα πολύ κακό παιχνίδι στη Βουλγαρία και τους δώσαμε το δικαίωμα να πάρουν τη νίκη. Η ευθύνη είναι δική μου. Μόνο μια είναι η δική σας. Οτι χάσατε την αυτοπεποίθησή σας. Παίξαμε, κυριαρχήσαμε και κερδίσαμε στην προετοιμασία πολύ καλύτερες ομάδες, παίζοντας ένα ποδόσφαιρο εντελώς διαφορετικό. Με κατοχή της μπάλας, πρέσινγκ, επιθετικότητα», τους είπε αρχικά.

Καταλαβαίνω οτι το να δεχτείς γκολ στα 42 δευτερόλεπτα μπορεί να σε σοκάρει. Ομως δεν δικαιολογείται να καταφύγουμε μετά στο δικό τους τρόπο παιχνιδιού, με ψηλές μπαλιές και μεγάλες αποστάσεις. Δεν θα το ξανακάνουμε αυτό! Θα μπούμε για να παίξουμε το δικό μας ποδόσφαιρο, με το κοινό στο δικό μας πλευρό και με την επιθετικότητα και την ποιότητα που έχουμε δείξει. Για όση ώρα χρειαστεί, θα παλεύουμε με τον δικό μας τρόπο για την πρόκριση.

Και πιστέψτε με, η δική μας ομάδα έχει πολύ μεγάλες δυνατότητες και ας είμαστε ακόμη στην αρχή και ας χρειαζόμαστε ακόμη δουλειά και συνοχή. Εχουμε μια εβδομάδα και κάθε λεπτομέρεια μετράει. Και οι προπονήσεις και η δουλειά που θα κάνετε μέσα σας για να βγάλετε στο γήπεδο την πολύ υψηλή ποιότητα που έχετε. Και τον εγωισμό σας».



Ειδήσεις σήμερα:

Στις παραλίες οι Αθηναίοι για «ανάσες δροσιάς» από τον καύσωνα - Δείτε φωτογραφίες

Φωτιά στα Βατερά Λέσβου - Στις αυλές σπιτιών έφτασαν οι φλόγες - Δείτε βίντεο

Ημέρα μνήμης για τους 102 νεκρούς στο Μάτι - Μνημόσυνο για τα θύματα της φονικής πυρκαγιάς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης