Ο αθλητής του Ακη Οικονόμου κατέκτησε την τρίτη θέση στον τελικό των 50μ. πεταλούδα με χρόνο 23.61, πίσω από τον Πορτογάλο Ντιόγκο Ντε Μάτος Ριμπέιρο (23.38) και τον Ιταλό Ματέο Ριβόλτα (23.61).
Αυτό είναι το 6ο μετάλλιο για τον Έλληνα κολυμβητή συνολικά στους Μεσογειακούς Αγώνες. Έχει στο παλμαρέ του 2 χρυσά, 3 χάλκινα και 1 ασημένιο στις διοργανώσεις του 2013, 2018 και 2022.
Στον ίδιο τελικό συμμετείχε και ο Στέργιος Μπίλας, ο οποίος τερμάτισε πέμπτος με 23.71.
Στα 50μ. ελεύθερο γυναικών, η Σοφία Κλικοπούλου τερμάτισε όγδοη με 25.93. Το χάλκινο μετάλλιο σε αυτό το αγώνισμα κατέκτησε η Κύπρια Κάλια Αντωνίου με 25.06.
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.
Η νέα γενιά προϊόντων self-tan της LA VIE EN ROSE δίνει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, λεία υφή και σταδιακό, φυσικό bronze αποτέλεσμα – Ποια είναι η σωστή προετοιμασία για ομοιόμορφη όψη.