Ολυμπιακός: Έφερε στην Ελλάδα τον Βρσάλικο

Ολυμπιακός: Έφερε στην Ελλάδα τον Βρσάλικο

Ο διεθνής Κροάτης της Ατλέτικο Μαδρίτης, Σίμε Βρσάλικο, ήρθε στην Ελλάδα, συναντήθηκε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και ο Ολυμπιακός προσπαθεί να  κλείσει τη μεγάλη μεταγραφή - Βασικό στέλεχος της Ατλέτικο ενώ με την εθνική Κροατίας έπαιξε το 2018 στον τελικό του Μουντιάλ

24903560
Μια σπουδαία μεταγραφή είναι έτοιμος να κλείσει ο Ολυμπιακός

Πρόκειται για τον 30χρονο διεθνή Κροάτη μπακ της Ατλέτικο Μαδρίτης, Σίμε Βρσάλικο, τον οποίο ο Ολυμπιακός έφερε στην Ελλάδα με στόχο να τον πείσει να συνεχίσει στους πρωταθλητές την καριέρα του. 

Ο σπουδαίος αμυντικός που μένει ελεύθερος συναντήθηκε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη προκειμένου να ενημερωθεί για τους στόχους και τα "θέλω" του Ολυμπιακού και να αποφασίσει για το μέλλον του. 

Ο Κροάτης είναι βασικός στην Ατλέτικο Μαδρίτης του Σιμεόνε η οποία ήταν 2η στη La Liga πίσω από τη Ρεάλ Μαδρίτης και είχε 29 παιχνίδια, 1 γκολ και 2 ασίστ μέσα στη σεζόν. Είναι σπουδαίος παίκτης με 52 συμμετοχές στην εθνική ομάδα της χώρας του και η περίπτωση του είναι εξαιρετικά δύσκολη. 

Κλείσιμο
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλει να δει τον Ολυμπιακό να επιστρέφει στους ομίλους του Champions League και θα προσπαθήσει να το πετύχει με κινήσεις τέτοιου επιπέδου. Ο παίκτης έφτασε στην Ελλάδα μαζί με τη σύζυγο του, ξεναγήθηκαν σε Ρέντη και Καραϊσκάκη και έμεινε εντυπωσιασμένος από τις εγκαταστάσεις και την οργάνωση του Ολυμπιακού. 



Πρόκειται για παίκτη από το πάνω ράφι που έχει παίξει εκτός από την Ατλέτικο Μαδρίτης, στην Ίντερ αλλά και στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Στην καριέρα του έχει κερδίσει μεταξύ άλλων τη La Liga της περιόδου 2020-21, το Europa League του 2018 ενώ με την εθνική Κροατίας ήταν φιναλίστ στο Μουντιάλ του 2018. 

19780359


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης