Στακόφσκι απαντά σε Ναδάλ για την συμμετοχή των Ρώσων στο Wimbledon: «Είναι δίκαιο να πεθαίνουν οι Ουκρανοί;»

Στακόφσκι απαντά σε Ναδάλ για την συμμετοχή των Ρώσων στο Wimbledon: «Είναι δίκαιο να πεθαίνουν οι Ουκρανοί;»

Ο Ράφα Ναδάλ χαρακτήρισε άδικη την απόφαση του Wimbledon να αποκλείσει Ρώσους και Λευκορώσους τενίστες από το τουρνουά του 2022 και ο Ουκρανός τενίστας, Σεργκέι Στακόφσκι, του απάντησε δημόσια

nadal_1
Ο Ράφα Ναδάλ έγινε ο 3ος από τους 5 πρώτους τενίστες του κόσμου που πήρε θέση κατά του αποκλεισμού των Ρώσων και των Λευκορώσων από το Wimbledon λόγω της εισβολής της Ρωσίας και της Ουκρανίας.

Μετά από το Νο1 τον Νόβακ Τζόκοβιτς, το Νο4 τον Στέφανο Τσιτσιπά και το Νο4 ο Ράφα Ναδάλ εξέφρασε την αντίθεση του στην απόφαση σημειώνοντας: «Νομίζω ότι είναι πολύ άδικο για τους Ρώσους συμπαίκτες μου στο τένις. Δεν φταίνε εκείνοι για ό,τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή με τον πόλεμο».



Ο Ισπανός τενίστας με τα 21 Grand Slam που προσέχει πάντα τις δηλώσεις του αυτή τη φορά πήρε ανοιχτά θέση και έλαβε και απάντηση από τα αρμόδια χείλη. Όχι δεν του απάντησαν από το Wimbledon αλλά ο Σεργκέι Στακόφσκι.

Ο Ουκρανός τενίστας που έχει αφήσει τα πάντα για να πολεμήσει για την πατρίδα του έγραψε στο Twitter για τον Ράφα Ναδάλ:

«Αγωνιστήκαμε μαζί, παίξαμε ο ένας εναντίον του άλλου στα τουρνουά. Πες μου, είναι δίκαιο οι Ουκρανοί τενίστες να μην μπορούν να επιστρέψουν σπίτι τους; Είναι δίκαιο τα παιδιά της Ουκρανίας να μην μπορούν να παίξουν τένις; Είναι δίκαιο να πεθαίνουν οι Ουκρανοί;».

Ειδήσεις σήμερα:

Κατέσχεσαν στα Φίτζι πολυτελή θαλαμηγό που φέρεται να ανήκει σε Ρώσο ολιγάρχη

Απίστευτο περιστατικό στη Σαγκάη: «Πέθαναν» ηλικιωμένο και τον έβαλαν σε σακούλα ενώ ήταν ζωντανός

To ρωσικό ΥΠΕΞ κατηγόρησε σήμερα το Ισραήλ ότι υποστηρίζει νεοναζί στην Ουκρανία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης