Κορέτσα: «Ο Τσιτσιπάς ήταν απελπισμένος κόντρα στον Αλκαράθ»

Κορέτσα: «Ο Τσιτσιπάς ήταν απελπισμένος κόντρα στον Αλκαράθ»

O Ισπανός πρώην Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης του τένις, Άλεξ Κορέτσα, σχολίασε το παιχνίδι του Στέφανου Τσιτσιπά απέναντι στον Κάρλος Αλκαράθ στο Barcelona Open

tsitsi
Τρία παιχνίδια έχει παίξει στους τελευταίους μήνες ο Στέφανος Τσιτσιπάς με τον Κάρλος Αλκαράθ και σε όλα έχει ηττηθεί από τον Ισπανό.

Η τελευταία του ήττα ήρθε την Μεγάλη Παρασκευή στον προημιτελικό του Barcelona Open το οποίο και κατέκτησε το Πάσχα ο 19χρονος τενίστας.

Για το παιχνίδι και την αγωνιστική συμπεριφορά του Έλληνα μίλησε ο Ισπανός πρώην τενίστας και Νο2 κόσμου, Άλεξ Κορέτσα, ο οποίος πλέον σχολιάζει αγώνες στο Eurosport.


Κλείσιμο

«Έμεινα πολύ έκπληκτος που είδα τον Αλκαράθ να κάνει τόσα πολλά εναντίον του Τσιτσιπά. Κάποιος που μόλις κέρδισε το Μόντε Κάρλο είναι συνήθως πολύ επιθετικός, αλλά δυσκολεύτηκε τόσο πολύ στο backhand και από τη πλευρά του Στέφανου μπορείτε να δείτε ότι ήταν απελπισμένος, γι’ αυτό έτρεξε σε εκείνη την μπάλα και απλώς προσπάθησε να την χτυπήσει όσο πιο δυνατά μπορούσε μάλλον για να πει στον αντίπαλο «Εντάξει, άσε με ήσυχο, με πιέζεις τόσο πολύ». 

Επίσης μου άρεσε πολύ ο τρόπος που συμπεριφέρθηκε ο Αλκαράθ εκείνη τη στιγμή γιατί τον κοίταξε σαν να του λέει «Εντάξει, μη φοβάσαι, δεν σε φοβάμαι, σε χτυπάω και αυτό κάνω με την τακτική μου»,  είπε ο Κορέτσα. 



Ειδήσεις σήμερα:

Μπήκαμε στη φάση του «ενεργειακού πολέμου» - Οι εκβιασμοί των Ρώσων και η απάντηση της Ευρώπης

Άγριο έγκλημα στη Ρόδο: Σκότωσε τον φίλο του, άλλαξε τα ματωμένα ρούχα, καθάρισε και κάλεσε το ΕΚΑΒ

Δεν είναι οξεία ηπατίτιδα το περιστατικό της 16χρονης στη Λάρισα, λέει το υπουργείο Υγείας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης