Πάουλα Μπαντόσα: Το «κορίτσι της μόδας» που σαρώνει στο τένις

Πάουλα Μπαντόσα: Το «κορίτσι της μόδας» που σαρώνει στο τένις

Η Ισπανίδα αντίπαλος της Μαρίας Σάκκαρη στον ημιτελικό του Indian Wells είναι μια «fashionista» που γεννήθηκε στο Μανχάταν και μεγάλωσε μέσα στον κόσμο της μόδας, αλλά έχει βάλει ως στόχο να φτάσει στην κορυφή του κόσμου στο τένις

badosa-arthro
Η Πάουλα Μπαντόσα είναι η τελευταία αντίπαλος της Μαρίας Σάκκαρη πριν από την είσοδο της στον τελικό του Indian Wells.

H Ισπανίδα και η Ελληνίδα θα παίξουν το Σάββατο (05:00) στην Καλιφόρνια με στόχο τον μεγάλο τελικό.



Η Ισπανίδα εντυπωσιάζει με την ομορφιά της αλλά και με τις τενιστικές ικανότητες της και έχει πίσω της σπουδαία ιστορία.

Στο χώρο του τένις έγινε ευρέως γνωστή μόλις το 2021, στα 24 της, όταν κατέκτησε το Indian Wells ενώ το 2015 είχε κερδίσει το Roland Garros ως Juniors.

Το κορίτσι της μόδας

Κλείσιμο
Η Πάουλα Μπαντόσα που έχει φτάσει έως το Νο4 του κόσμου γεννήθηκε στις 15/11/1997 στο Μανχάταν και χρειάστηκε να περάσουν επτά χρόνια για να επιστρέψει στην πατρίδα της, την Ισπανία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη karmaflow (@karmaflow)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @fifteen40

Η κούκλα μητέρα της, Mireira Gibert, ήταν μοντέλο και πέρασε τον Ατλαντικό για να ακολουθήσει καριέρα στο χώρο της μόδας. Ο πατέρας της, Josep Badosa, ακολούθησε τη μαμά στις ΗΠΑ και εγκαταστάθηκαν στη Νέα Υόρκη.

Ασχολήθηκαν για χρόνια με την βιομηχανία της μόδας και συνεργάστηκαν από διάφορες θέσεις με πολλά γνωστά ονόματα. Η Πάουλα μεγάλωσε σε στούντιο, σε ντεφιλέ, σε οίκους μόδας και μικρή ήθελε να γίνει μοντέλο.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @fifteen40


Ωραίο κορίτσι, με υπέροχα μάτια, καλλίγραμμο σώμα.

Η μαμά της όμως δεν την άφησε και την έστειλε από μικρή να μάθει τένις. Παράλληλα συμμετείχε σε διάφορές φωτογραφήσεις για περιοδικά μόδας ενώ μετά από την κατάκτηση του Indian Wells 2021 είναι πλέον μόνιμα σε εξώφυλλα στην πατρίδα της.

Η λατρεία για την Σαράποβα

Η Μπαντόσα μεγάλωσε έχοντας ως πρότυπο την Μαρία Σαράποβα. Την είχε αφίσα στο δωμάτιο της και ήθελε να ακολουθήσει την πορεία της. Παράλληλα πάντα ήταν μεγάλη φαν του Ράφα Ναδάλ και όταν πριν από χρόνια τον συνάντησε σ' ένα τουρνουά στην Ισπανία ντράπηκε να του δώσει το χέρι της και να του συστηθεί.

Είναι οπαδός της Μπαρτσελόνα, της αρέσει το ποδόσφαιρο και ο Λιονέλ Μέσι, άσχετα εάν έχει φύγει από την Βαρκελώνη. Η Πάουλα μένει μόνιμα στην Ισπανία αλλά λατρεύει την Νέα Υόρκη.

Έχει βέβαια αδυναμία στην Κούβα

Το μοντέλο αγόρι της

Τα τελευταία χρόνια είναι μαζί με τον Juan Betancourt. Είναι από την Κούβα και ακολουθεί καριέρα ως μοντέλο αλλά και ως ηθοποιός. Έχει φωτογραφηθεί στο GQ Brazil, στο Elle Man Vietnam και στο GQ Espana αλλά και σ' άλλα περιοδικά.

Ως ηθοποιός έχει παίξει στην ταινία «The Laws of Thermodynamics» και τον ενδιαφέρει ο κόσμος της τηλεόρασης και του κινηματογράφου.

Πολλές φορές είναι στο πλάι της αγαπημένης του στην εξέδρα ενω η Πάουλα είχε δηλώσει πως κάποια στιγμή περιμένει να παντρευτούν.

Η Ισπανίδα που έχει 3 τίτλους καριέρας στο παλμαρέ της και μιλάει 4 γλώσσες πριν τον γνωρίσει είχε φτάσει στα όρια της κατάθλιψης αλλά με την βοήθεια της οικογένειας της έμεινε δυνατή.

badosa_133
badosa_14
badosa_13
badosa_12
badosa_11
badosa_10
badosa_9
badosa_8
badosa_6
badosa_7
badosa_5
badosa_4
badosa_3_3
badosa_2_2
badosa_1



Ειδήσεις σήμερα:

Στο εδώλιο σήμερα ο Φιλιππίδης για βιασμό κατ' εξακολούθηση και δύο απόπειρες - Συνεχίζεται η δίκη Λιγνάδη

Άγρια δολοφονία ομογενούς από την Τήλο: Βίντεο ντοκουμέντο με την 29χρονη Ειρήνη να εκλιπαρεί για βοήθεια

Καιρός σήμερα: Σφοδροί βοριάδες έως 9 μποφόρ, βροχές και χιόνια μικρής έντασης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης